A murit “Supravietuitoarea” de pe Titanic, Gloria Stuart alias “Rose”

Voteaza articol:
Loading ... Loading ...
· 2.736 afisari

Gloria Stuart, frumusete hollywoodiana a anilor ’30, care a renuntat la marele ecran timp de 30 de ani si apoi a fost nominalizata la Oscar pentru rolul unei supravietuitoare de pe Titanic, a murit, duminica, in casa sa din Los Angeles.

Avea 100 de ani, iar decesul a fost anuntat luni, de catre fiica sa, Sylvia Thompson. In urma cu cinci ani, actrita a fost diagnosticata cu cancer la plamani, dupa ce, cu 20 de ani inainte, s-a luptat si a invins cancerul la san, relateaza Associated Press.

“Mama mea nu credea in boala, nici macar nu i-a dat atentie. Nu sunt trista, a avut o viata minunata. Sunt fericita pentru ea”, a fost declaratia prin care fiica sa, Sylvia, a anuntat decesul actritei.

In tinerete, Gloria Stuart a fost o frumusete blonda, care a jucat in filme de categoria B, cum ar fi “Omul Invizibil”, “Cautatorii de Aur” sau “Saraca fata bogata”.

Ultimul film jucat pe marele ecran a fost in 1940, dupa care a fost aleasa de James Cameron pentru rolul supravietuitoarei-povestitoare a tragediei de pe Titanic.

Publicat de pe 28 Sep 2010 in Stiri Externe. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

ORA EXACTA! ORA EXACTA! ORA EXACTA!

Vizitatori acum pe site

OFERTA DE CAZARE PE VALEA PRAHOVEI

Apartament Cristian=

disponibilitate si rezervari on-line

*** CLICK – LIKE – SHARE !!! >>>>>

Am primit 1000 de LIKE-uri!

Am primit 1000 de LIKE-uri!

Primaria Busteni
Am primit 1000 de LIKE-uri!

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics si Feedjit.