A murit “Supravietuitoarea” de pe Titanic, Gloria Stuart alias “Rose”

Voteaza articol:
Loading...
· 5.448 afisari

Gloria Stuart, frumusete hollywoodiana a anilor ’30, care a renuntat la marele ecran timp de 30 de ani si apoi a fost nominalizata la Oscar pentru rolul unei supravietuitoare de pe Titanic, a murit, duminica, in casa sa din Los Angeles.

Avea 100 de ani, iar decesul a fost anuntat luni, de catre fiica sa, Sylvia Thompson. In urma cu cinci ani, actrita a fost diagnosticata cu cancer la plamani, dupa ce, cu 20 de ani inainte, s-a luptat si a invins cancerul la san, relateaza Associated Press.

“Mama mea nu credea in boala, nici macar nu i-a dat atentie. Nu sunt trista, a avut o viata minunata. Sunt fericita pentru ea”, a fost declaratia prin care fiica sa, Sylvia, a anuntat decesul actritei.

In tinerete, Gloria Stuart a fost o frumusete blonda, care a jucat in filme de categoria B, cum ar fi “Omul Invizibil”, “Cautatorii de Aur” sau “Saraca fata bogata”.

Ultimul film jucat pe marele ecran a fost in 1940, dupa care a fost aleasa de James Cameron pentru rolul supravietuitoarei-povestitoare a tragediei de pe Titanic.


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 28 Sep 2010 in Stiri Externe. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

ORA EXACTA! ORA EXACTA! ORA EXACTA!

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

[neuvoo_jobroll size=3]

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics si Feedjit.