Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Concursul Național de Dans „Dance For You”, editia a IV-a, la Busteni

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 1.097 afisari

Sâmbătă 11 martie pe scena Centrului Cultural ”Aurel Stroe” din Bușteni va avea loc Concursul Național de Dans „Dance For You” ed. IVa – o manifestare cultural – artistică educațională, extrașcolară de nivel național, organizată de Asociația Centru de Activități Recreative și Educative ”Școala Altfel” în parteneriat cu Centrul Cultural “Aurel Stroe” și primaria Oraș Bușteni.

 

Festivalul este un concurs de dans ce are ca obiectiv general facilitarea, afirmarea potențialului artistic creativ și interpretativ, co-interesând atât elevi cât și profesori din domeniul dansului. Evenimentul vizează dezvoltarea personală a tinerilor dansatori și coregrafi, schimbul de experiență și îmbunătățirea curriculumului școlar al disciplinelor coregrafice, și nu în ultimul rând promovarea unei educatii de calitate prin artă, și nu în ultimul rând să aducă în atenția tuturor participanților stațiunea Bușteni, ca un adevarat pol al culturii și turismului.

La concurs vor participa 700 de copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 7 – 19 ani care s-au evidențiat prin rezultate excepționale la manifestările de gen organizate la nivel local / județean / national /international.

Momentele artistice prezentate de copiii înscriși în concurs, vor fi organizate într-un program de 8 ore începând cu ora 10.00 .

Pentru realizarea acestui festival sunt implicate nume marcante din lumea artistica / coregrafică romanească :
– Doina Staiculescu – Maestru Emerit al Sportului – presedinte juriu. Doina Staiculescu este prima sportivă din România care a urcat pe podiumul olimpic la gimnastică ritmică. Ea a cucerit medalia de argint la individual compus, la JO de Los Angeles, din 1984, unde această disciplină a fost introdusă în premieră.
– Sorina Mladin – membru juriu. Sorina Mladin – multipla campioană națională la gimnastică ritmică și instructor la Clubul Sportiv Blue Stars 2000, fostă coregrafă a lui Zoltan Kelemen – singurul patinator român prezent la ultima Olimpiadă de Iarnă (Vancouver 2010) şi la ultimele Campionate Mondiale şi Europene de Patinaj Artistic.
– Ramona Mezei – membru juriu – prim balerina a operei din Brasov
– Alina Zahariuc – membru juriu – profesor coregraf balet clasic Palatul Copiilor Ploiesti


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 7 Mar 2017 in Stiri Busteni, Stiri Exclusive, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

Vizitatori acum pe site

Pag. Facebook “Totpal’s Daily News”>

stiri targoviste

Facebook “Consiliul Local Busteni”>

Pag. Facebook “Remember Busteni”>

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Pag. FB “Bursa Locurilor de Munca”>

stiri targoviste
Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics si Feedjit.