Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Spectacol in memoria lui Eminescu

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 1.469 afisari

Prahovenii sunt invitati vineri la un spectacol de muzica si poezie organizat de catre Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiesti si dedicat poetului Mihai Eminescu, de la a carui nastere se vor implini, pe data de 15 ianuarie, 161 de ani. Evenimentul, intitulat “Eminescu forever”, va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiu, incepand cu ora 18,00, si va beneficia de participarea extraordinara a actorului Eusebiu Stefanescu. Actorul amintit si poeta Violeta Bercaru vor recita versuri din creatia celui mai important poet roman. Publicul va avea prilejul de a asculta si muzica de calitate, interpretata de solistii de muzica populara Nicolae Vicol si Traian Francu, solista de muzica usoara Madalina Cernat si tenorul Andrei Mihalcea. Vor mai evolua: corul “Eutherpe” al Liceului de Arta “Carmen Sylva”, grupul folk “Clasic“ al Palatului Copiilor si orchestra populara “Flacara Prahovei”. Spectacolul este realizat de directorul filarmonicii – prof. Corneliu Irimia, si va fi prezentat de Violeta Barac Visarion. Pretul unui bilet este de 15 lei. Pensionarii, studentii si elevii vor plati 10 lei, iar persoanele care vin in grup organizat- cate 5 lei.
A.M.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 12 Ian 2011 in Fără categorie. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

1 Comentariu for “Spectacol in memoria lui Eminescu”

  1. Felicitari organizatorilor si celor care in aceste vremuri tulburi isi mai fac timp si pentru cultura,pentru promovarea tinerelor talente………mult succes.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Pag. Facebook “Totpal’s Daily News”>

Facebook “Consiliul Local Busteni”>

Pag. Facebook “Remember Busteni”>

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Pag. FB “Bursa Locurilor de Munca”>

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics si Feedjit.