Home “Astazi tu daruiesti!” Craciun 2010

“Astazi tu daruiesti!” Craciun 2010

2 min read
0
0
246

În zilele de 17, 18 respectiv 19 decembrie a.c, rotaractienii din Districtul 2241- Romania şi Republica Moldova vor organiza concomitent în mai multe oraşe acţiunea „Astăzi tu dăruiești!”. Manifestarea va începe vineri în 16 orașe ( București, Timișoara, Iași, Alba Iulia, Arad, Targu Mureș, Brașov, Deva, Vaslui, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Lugoj, Satu Mare, Reșita, Alexandria, Constanța) şi va consta în colectarea la intrarea în cinci mari supermarket-uri de alimente de primă necesitate. Alimentele strânse vor fi mai apoi donate centrelor sociale din comunitățile mai sus menționate.

Ca și la edițiile precedente și anul acesta ne propunem să strângem cât mai multe alimente pentru a putea oferi bucuria unei atmosfere specifice sărbătorilor de iarnă persoanelor aflate în dificultăți și nevoi.

Prin această campanie caritabilă ce vine în continuarea mai multor proiecte mai vechi desfaşurate de Clubul Rotaract, cu prilejul sărbătorilor de primavară și iarnă, se dorește creearea unei importante și frumoase tradiţii nationale.

Pentru mai multe informaţii: dl. Alexandru Maxim, Secretarul Clubului Rotaract Iaşi 2000, tel. secretariat: +40.732.529.015,  sau pe www.rotaractiasi2000.ro

Despre Rotaract Club Romania

Clubul Rotaract Romania este parte integranta a organizatiei Rotary International, reprezentand miscarea Rotaract la nivelui Districtului Rotary 2241 Romania si Republica Moldova. Principiul dupa care membrii Rotary isi ghideaza actiunile este “Service above self”.

SURSA: http://www.kronsport.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…