Home “Destinul sufletelor”, noi studii de caz asupra vietii dintre vieti

“Destinul sufletelor”, noi studii de caz asupra vietii dintre vieti

4 min read
0
0
723

Destinul sufletelor, cea de-a doua carte pe care a publicat-o Dr. Michael Newton ca urmare a fantasticei descoperiri pe care a făcut-o oarecum întâmplător, dar care a condus la realizarea unui mare pas în privinţa nu numai a hipnoterapiei, dar şi a înţelegerii spaţiului spiritual din care sufletele coboară pe Pământ, a fost o carte mult aşteptată şi dorită de cititorii avizi să înţeleagă ce se întâmplă cu sufletul când părăseşte trupul. Şi această carte, ca şi prima, Călătoria Sufletelor, a devenit repede un best-seller în SUA.

Dacă în prima carte autorul prezintă informaţii referitoare la moarte şi trecerea dincolo de ea, în cea de-a doua, “o a doua călătorie de-a lungul aceluiaşi râu”, prezintă aspecte ale vieţii sufletului, organizarea şi sistemul de educaţie a sufletelor în lumea spiritelor, ordinea şi planificarea ce există în folosul fiinţei umane.

In “Destinul Sufletelor”, 67 de oameni asemeni dumneavoastra isi trec in revista amintirile din viata de dintre vieti. Aceasta carte, bazata pe cercetarile efectuate de hipnoterapeutul Dr. Michael Newton in domeniul vietii de dupa moarte, se adreseaza deopotriva cititorilor primului volum al autorului, “Calatoria Sufletelor”, cat si celor ce de-abia acum iau contact cu scrierile acestuia.

Puteti explora in detaliu amintirile dumneavoastra spirituale citind aceste relatari ce apartin unor oameni scufundati in stare de hipnoza adanca, afland detalii fascinante despre:

* Scopul nostru pe Pamant
* Asezarile spirituale in care se duc sufletele dupa moarte
* Modurile in care spiritele iau legatura cu cei in viata
* Ghizii spirituali si fiintele intelepte care ne iau interviu dupa fiecare viata
* Suflete pereche
* Legaturile dintre grupurile de suflete si familiile umane
* Modalitatile de recreere ale sufletelor si calatoriile acestora in viata de dintre vieti
* Legaturile dintre suflet si minte
* De ce alegem anumite trupuri

“Calatoria Sufletelor a fost primul pelerinaj pe care, alaturi de clientii mei, l-am facut in lumea spiritelor, pe marele rau al eternitatii. Destinul Sufletelor va va duce intr-o a doua expeditie printre minunile lumii spiritelor, de-a lungul aceluiasi rau, fara sa va priveze de sansa unor excursii colaterale, in zonele cele mai semnificative. Explorarea noastra va dezvalui multe din aspectele ascunse ale calatoriei de dupa moarte si va spori intelegerea noastra despre incredibila ordine ce exista in viata de dupa.”

CLICK AICI PENTRU TEXTUL COMPLET AL ACESTEI CARTI

https://www.totpal.ro/wp-content/uploads/2011/07/Destinul-sufletelor.doc

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…