Home “Rhythm of the Dance”, la cererea publicului, pentru a doua oara in Romania, cu un spectacol premiera

“Rhythm of the Dance”, la cererea publicului, pentru a doua oara in Romania, cu un spectacol premiera

2 min read
0
0
180

CIADO şi Asociatia Culturala “Dracula” prezinta, în deschiderea anului cultural 2011 “Arta contra drog”, un nou spectacol, în premiera. La cererea publicului, celebra Companie Nationala de Dansuri a Irlandei revine în Romania cu un show incendiar. Stravechea poveste a celtilor şi cele mai moderne tehnici scenice se împletesc pentru a oferi publicului 2 ore de neuitat. Muzica, dansul, costumele şi ritmurile frenetice sunt îmbinate cu maiestrie de catre DOIREANN CARNEY, celebra coregrafa a lui Michael Flatley.

Inca de la debut, spectacolele Rhythm of the Dance au fost urmarite de mai mult de 5 milioane de spectatori, din peste 33 de tari, acestea numarandu-se printre show-urile care au deschis o noua era în lumea spectacolului de divertisment.

Experienta Rhythm of the Dance din 2011, in Romania, înseamna 7 spectacole extraordinare ce vor avea loc pe 21 februarie la Timişoara, pe 22 februarie la Arad, pe 23 februarie la Targu Mureş, pe 24 februarie la Cluj şi în 25 februarie la Braşov. În Capitala, spectacolul va avea loc la Sala Palatului pe 26 februarie începand cu ora 19:30.
Pretul biletelor variaza între 75 şi 250 RON. Acestea se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol şi on line, pe site-urile de specialitate.

SURSA: http://www.artline.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…