Home “Salonul de Carte, Presă şi Muzică” îşi va deschide porţile, mâine, la Ploieşti

“Salonul de Carte, Presă şi Muzică” îşi va deschide porţile, mâine, la Ploieşti

2 min read
0
0
239

Timp de trei zile, la Ploieşti are loc  “Salonul de Carte, Presă şi Muzică”, cel mai important eveniment cultural din această toamnă.

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, începând de mâine şi până pe 26 septembrie, va avea loc cea de-a doua ediţie a “Salonului de Carte, Presă şi Muzică”, în cadrul căruia îşi prezintă oferta editorială reputate edituri, distribuitori de carte, asociaţii culturale, biblioteci, universităţi şi reprezentanţi media. Vor avea loc şi momente artistice susţinute de ansamblurile de cântece şi dansuri Pontos şi Orpheas din Ploieşti , şi ale Uniunii Elene din România.

Elevii Liceului de Artă se vor face cunoscuţi prin momente muzicale şi o frumoasă galerie de pictură. Programul evenimentelor va fi îmbogăţit cu dezbateri, mese rotunde, întâlniri cu personalităţi, sesiuni de autografe, tombole şi multe alte surprize.

La vânzare vor fi expuse cărţi care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, precum şi o gamă bogată de genuri muzicale şi filme artistice de referinţă, pe CD-uri şi DVD-uri. Multe dintre produse vor avea preţ redus.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…