Home „Crosul 15 Noiembrie“ vă aşteaptă cu multe premii

„Crosul 15 Noiembrie“ vă aşteaptă cu multe premii

2 min read
1
0
437

Competiţia, devenită deja tradiţie a adunat în fiecare an sute de participanţi de toate vârstele, atât profesionişti, cât şi amatori.

Renumita competiţie sportivă de alergare pe şosea va avea loc sâmbătă dimineaţă, pe traseul obişnuit. Startul se va da de la SC Roman SA, apoi participanţii vor avea următorul traseu: Calea Bucureşti – Spitalul Judeţean – SC Hidromecanica SA- Cinema Patria-Teatrul „Sică Alexandrescu”- Prefectura Braşov.

În concurs se pot înscrie braşoveni din toate categoriile de vârstă. Lungimea traseului este de 5 km şi va fi parcurs separat femei şi bărbaţi.

Organizatorii au anunţat că înscrierea şi validarea concurenţilor se va face mâine dimineaţă, începând cu ora 9.00, la SC Roman SA. Startul la fete/femei se va da la ora 11.00, iar băieţii/bărbaţii vor pleca de la start cu o jumătate de oră mai târziu.

Premiul I, 2.500 de lei

După concurs se vor acorda mai multe premii pentru cel mai rapid alergător şi cea mai rezistentă participantă, dar şi  pentru primii trei care vor trece linia de start, pe categorii de vârstă. Nu vor fi uitaţi nici amatorii participanţi la cros. Premiul I este 2.500 de lei, iar premiile II până la VIII scad de la 1.500 până la 300 de lei.

Din cauza crosului, autobuzele RAT Braşov care circulă în mod normal pe traseul pe care îl vor parcurge participanţii, nu vor circula în intervalului orar 10.30 – 12.30.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

  1. Jteph

    12 noiembrie 2010 at 11:15 AM

    Ce frumos! Nu aveți idee despre cros-uri care se țin în Cluj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…