Home Breaking News Stiri Personale „Dăruind vei dobândi!” – colectare de ajutoare pentru sinistraţi

„Dăruind vei dobândi!” – colectare de ajutoare pentru sinistraţi

2 min read
2
0
649

„Dăruind vei dobândi!”

Sub acest slogan, redacţia revistei on-line, „Totpal’s Daily News”, împreună cu Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din cartierul Cumpătu Sinaia, pornesc o campanie de strângere de ajutoare şi donaţii pentru oamenii greu încercaţi de infernul alb, joi 16 februarie.

<<< PENTRU DETALII DESPRE CAMPANIE CLICK AICI ! >>>

 • La biserica din cartierul Cumpătu punctul de colectare a donaţiilor va fi deschis astfel: Joi, vineri şi luni între orele 16:00-18:00, sâmbătă între orele 10:00-13:00 şi duminică de la ora 08:00 la ora 13:00.
 • La Agenţia Imobiliară Mervani Invest, de pe bulevardul Ferdinand numărul 16 A, donaţiile pot fi făcute după următorul program: joi, vineri şi luni, între orele 09:00-16:00.
 • Cei care nu pot transporta donaţiile la centrele de colectare pot face programări de ridicare a acestora la numărul de telefon 0744.855.046.
 • Cei care doresc să contribuie financiar la această campanie, o pot face prin donaţii băneşti în conturile deschise special.

Toate donaţiile şi ajutoarele se vor primi pe baza unui borderou de predare-primire, iar contribuţiile financiare vor fi evidenţiate cu documente justificative. La sfârşitul campaniei organizatorii vor face dovada distribuirii în totalitate a ajutoarelor către persoanele afectate.

VEZI mai jos un articol despre finalul aceastei acțiui umanitare:

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Personale

2 Comments

 1. Marian Malciu

  16 februarie 2012 at 7:52 PM

  O iniţiativă demnă de toată lauda!
  Doamne ajută!

 2. pavel

  16 februarie 2012 at 8:47 PM

  Avem multe rele in societatea noastra romaneasca dar un lucru e de apreciat: solidaritatea la greu.Laudabila initiativa si cred ca se gasesc oameni de suflet care din preaplinul sau preaputinul lor,in general, dau si altora aflati in nevoi..
  Si la noi se face colecta pentru sinistrati si cred ca acesti oameni vor avea nevoie si mai tarziu de ajutor cand se vor porni apele ..Sa speram insa ca Dumnezeu se va milostivi sa lase asupra oamenilor doar ninsoarea si sa se intample in asa fel incat sa nu se incalzeasca dintr-odata .Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…