Home „De la muzica oamenilor la muzica îngerilor“, în Piaţa Sfatului

„De la muzica oamenilor la muzica îngerilor“, în Piaţa Sfatului

2 min read
0
0
271

Opera şi Filarmonica Braşov au pregătit cu ocazia zilei de Sfâna Maria, protectoarea Braşovului, un minunat program artistic, în Piaţa Sfatului.

Programul artistic se deschide mâine, cu ora 19.30, cu concertul „Opera în Piaţa Sfatului“, în cadrul căruia cunoscuţi artişti ai Operei vor interpreta arii celebre, duete şi coruri din opere şi operete celebre.

„De mâine se întâmplă un miracol. Sfânta Maria binecuvântează Braşovul, de aceea s-a născut ideea primului concert de muzică sacră susţinut de 16 solişti ai Operei Braşov. În acelaşi timp, pe un panou de pe scenă vor rula imagini cu icoane din marile muzee ale lumii”, a spus Cristian Mihăilescu, directorul Operei Braşov.

Joi, tot la ora 19.30 este programat evenimentul multimedia „Felicia-Fata din vis“, în care muzica se va împleti cu imaginile video şi efecte de scenă. Spectacolul va reuni, alături de protagonista Felicia Filip, muzică rock reprezentată de formaţia „Compact“ şi blues-ul  susţinut de Mike Godoroja & The Blue Spirit.

„Farmecul dansului“ este momentul artistic care va fi prezentat pe scena amplasată în Piaţa Sfatului, vineri, la ora 19.30. În cadrul acestuia soliştii şi corpul de balet ai Operei Braşov vor prezenta fragmente din spectacole clasice şi moderne.

De asemenea, Filarmonica Braşov va urca pe scena din Piaţa Sfatului sâmbătă, la ora 19.30. Spectacolul „Muzică şi dans“ sub bagheta maestrului dirijor Ilarion Ionescu Galaţi va fi presărat de dansul dansatorilor profesionişti.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …