Home „Dictionarul plantelor de leac” – vezi AICI textul integral

„Dictionarul plantelor de leac” – vezi AICI textul integral

2 min read
0
0
921

Un ghid practic destinat tuturor persoanelor preocupate de sanatatea proprie si a familiei. “Dictionarul plantelor de leac” prezinta intr-un mod practic si accesibil calitatile terapeutice a 377 de plante cu efecte curative, incepand de la afin si pana la zmeura.

Se spune ca medicamentul trateaza repede si eficient si ca planta medicinala nu poate fi folosita decat ca terapie de intretinere, desi istoria arata faptul ca oamenii se bazeaza si pe puterea plantelor tamaduitoare si pe leacurile izvorâte generos din inca prea putin patrunsele lor taine. Reintoarcerea medicinei traditionale si a industriei farmaceutice sau a celei cosmetice spre practicile si terapiile naturiste nu e, nicidecum, rasfat, moda sau moft ci o necesitate.

Plantele medicinale au secrete si compusi care nu sunt folosite niciodata in toata complexitatea lor.  Dictionarul plantelor de leac incearca sa ajute in acest demers vital prin deschiderea unei usi spre miracolele de lânga noi, a lumii vegetale – pe care este atât de necesar s-o intelegem si pe care trebuie s-o cercetam, intru binele si echilibrul nostru.

DESCARCA DE AICI CARTEA IN FORMAT *.PDF

https://www.totpal.ro/wp-content/uploads/2011/08/Dictionarul-plantelor-de-leac.pdf
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…