Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina „Let’s do it, România” şi la Câmpina

„Let’s do it, România” şi la Câmpina

2 min read
0
0
383

Proiectul naţional pe bază de voluntariat „Let’s do it Romania”, care anul acesta a antrenat în activitatea de ecologizare peste 250.000 de români, a ajuns şi la Câmpina. Astfel, elevi de la mai multe şcoli câmpinene, reprezentanţi ai ONG-urilor, dar şi ai unor asociaţii de proprietari au făcut curăţenie în mai multe zone din oraş: în apropierea şcolilor, în parcuri, în jurul blocurilor, pe platoul Muscel, în zona fostei piste de motocros şi de o parte şi de alta a drumului care traversează pârâul Câmpiniţa.

În Prahova, la ziua naţională a curăţeniei au participat peste 13.000 de voluntari, care au acţionat în mai multe zone ale judeţului şi au strâns aproximativ 30.000 de saci cu gunoaie – 500 de tone. Pe lângă voluntarii de la şcoli, societăţi comerciale şi ONG-uri, la acţiunea de ecologizare au participat şi jandarmii prahoveni, dar şi câteva zeci de deţinuţi de la penitenciarul Ploieşti.

Proiectul „Let’s do it Romania” a fost şi anul acesta un succes, iar organizatorii şi-au propus să-l repete în fiecare an, cu mai multă abnegaţie.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zjAyLgO97LE

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…