Home „Miss Universe Romania” 2010 îşi caută succesoarea la Braşov, oraşul ei natal

„Miss Universe Romania” 2010 îşi caută succesoarea la Braşov, oraşul ei natal

5 min read
0
0
279

Oana Paveluc, câştigătoarea de anul trecut a concursului de frumuseţe „Miss Universe Romania” a ajuns ieri la Braşov, împreună cu o caravană a organizatorilor evenimentului, pentru a o căuta pe tânăra potrivită să preia titlul de cea mai frumoasă femeie din România.

Braşoveanca petrece întregul sfârşit de săptămână în oraşul natal, pentru a participa la preselecţii, în calitate de actuală deţinătoare a titlului de frumuseţe, dar şi ca membru al juriului.
„Am aşteptat cu nerăbdare preselecţiile de la Braşov. Acum, după aproape un an, voi rememora emoţiile competiţiei, dar, de data aceasta, de cealaltă parte a baricadei, în calitate de membru al juriului. Mi-ar plăcea să pot oferi coroana unei alte braşovence, dar asta depinde doar de cât de bine se vor prezenta concurentele, la casting”, ne-a declarat în acest sens Oana Paveluc, „Miss Universe Romania” 2010.
Şansele ca succesoarea ei să fie tot o tânără din oraşul nostru sunt mari, având în vedere că anul trecut braşovencele s-au remarcat printre celelalte concurente. Astfel, cinci dintre tinerele care au crescut la poalele Tâmpei şi care s-au înscris la concurs în 2010 au ajuns în finala „Miss Universe Romania”. Mai mult, trei dintre acestea au urcat pe podiumul competiţiei. Astfel, pe lângă Oana Paveluc, au mai fost premiate Andrada Fliundra – Miss Popularitate şi Anda Mocanu – deţinătoarea premiului al doillea, dar şi al titlului Miss Fotogenie.
„Tinerele au demonstrat că Braşovul poate fi considerat o adevărată putere în industria frumuseţii”, a recunoscut directorul programului „Miss Universe Romania”, Valentina Ionescu.

Calităţi aproape de perfecţiune
Pentru a avea şanse să treacă cu bine de preselecţie şi poate chiar să obţină titlul de cea mai frumoasă femeie din România, fiecare concurentă trebuie să fie sănătoasă, să dea dovada unei bune moralităţi, să fie inteligentă, frumoasă, cu o condiţie fizică excepţională, să aibă stil personal bine definit, să fie charismatică şi cu tărie de caracter în condiţii de stres. Cu alte cuvinte, criteriile generale ale competiţiei sunt dure.
Iată că Oana Paveluc a întruchipat toate aceste atuuri, din moment ce la doar 18 ani a devenit reprezentanta României la „Miss Universe”. Pe de altă parte, braşoveanca a avut, pe lângă calităţile necesare unei Miss, şi mult noroc, întrucât aceasta câştigase iniţial premiul întâi, iar titlul de „Miss Universe Romania” îi revenise Alexandrei Cătălina Filip, care, din cauza programului profesional încărcat, nu putea onora activităţile impuse de noua titulatură, aşa că a cedat coroana. Astfel, braşoveanca a ajuns să reprezinte ţara noastră la competiţia internaţională desfăşurată în Las Vegas. „Nici n-am visat că rezultatele se mai pot schimba. Acum, parcă trăiesc un vis”, declara la acea vreme Oana Paveluc.
(R.O.)

SURSA: http://www.mytex.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …