Home „O săptămână la munte”, vacanţă ieftină la munte (VIDEO)

„O săptămână la munte”, vacanţă ieftină la munte (VIDEO)

2 min read
0
0
348

Peste 11.000 de români au posibilitatea să îşi petreacă o vacanţă ieftină la munte, pe Valea Prahovei, în cadrul programului „O săptămână la munte”, lansat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism. Preţurile percepute la hotelurile şi pensiunile de două stele pornesc de la 160 de lei de persoană pentru cinci nopţi de cazare, iar reprezentanţii turismului de pe Valea Prahovei spun că doritorii ar trebui să se grăbească dacă vor să mai prindă un loc liber.
Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii iunie, iar solicitările sunt onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul locurilor puse la dispoziţie de patronii unităţilor de cazare. Şi la trei stele, tarifele percepute sunt reduse, iar preţurile încep de la 260 de lei de persoană pe sejur, la 4 stele, tot pentru 5 nopţi oferta fiind de 360 de lei. În acest program s-au înscris 45 de societăţi hoteliere din zona montană şi 96 de agenţii care au pus la dispoziţie peste 1.884 de locuri pe serie.
Concret, în cele 6 serii, peste 11.200 de români vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiţii foarte avantajoase, campania făcând parte din programele lansate de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism
precum „Litoralul pentru toţi”, „Decada balneară” şi „O săptămână de refacere”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=UMcuHQflVbw

SURSA: http://www.stiriploiesti.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…