Home 34 de copii din familii defavorizate vor participa la Olimpiada Copiilor „Pentru Viitor”

34 de copii din familii defavorizate vor participa la Olimpiada Copiilor „Pentru Viitor”

1 min read
0
0
236

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale organizeaza la Targu Mures, in 26 septembrie, faza rgionala a concursului national Olimpiada Copiilor “Pentru Viitor“, parte a Anului european pentru combaterea saraciei si excluziunii sociale in Romania.

Olimpiada copiilor “Pentru viitor” se desfasoara la nivel national in perioada 16 septembrie – 15 octombrie si se adreseaza copiilor care au varsta intre 10 – 14 ani, aflati intr-o situatie de risc de excluziune sociala, dar care manifesta talente artistice.  Cei care vor trece de faza regionala vor merge mai departe la concursul national care se va desfasura in 14 octombrie la Bucuresti.

Olimpiada se desfasoara pe mai multe etape, cuprinzand o faza regionala si una nationala. La Targu Mures, orasul gazda al regiunii centrale, se vor intrece aproximativ 35 de copii sositi din judetele Alba, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. La eveniment vor fi prezenti reprezentati oficiali ai Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, precum si reprezentanti ai oficialitatilor locale.

Etapa regionala a olimpiadei va avea loc duminica, 26 Septembrie, incepand cu orele 9,00 la Sala Mare a Palatului Culturii din Targu Mures.

Adelina Burcea

SURSA: http://www.citynews.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…