Home Stiri Recomandate 5 motive pentru care sa colaborezi cu un OIREP

5 motive pentru care sa colaborezi cu un OIREP

6 min read
0
0
443

Ai nevoie de ajutorul unui OIREP, pentru a putea manageria corespunzator deseurile pe care le produci anual? Descopera din randurile de mai jos principalele beneficii de care te bucuri in acest sens, pentru a putea lua decizia potrivita pentru business-ul tau.

Incepand de la faptul ca iti poti transfera foarte usor responsabilitatea catre o organizatie de profil, pana la prevenirea amenzilor costisitoare, acestea sunt doar 2 dintre beneficiile pe care trebuie sa le iei in considerare.

Poti apela oricand la un OIREP atunci cand ai nevoie de ajutor

OIREP-urile sunt organizatii special concepute, care te ajuta sa manageriezi eficient deseurile, indiferent de natura acestora sau de cantitate. Specialistii care lucreaza in cadrul acestora sunt bine pregatiti in domeniu, cunosc legislatia in vigoare si, in acelasi timp, sunt mereu la curent cu termenele limita pe care trebuie sa le respecte.

Iti transferi usor responsabilitatea catre o organizatie de profil

Din punct de vedere legal, este foarte usor sa iti transferi responsabilitatea privind managerierea deseurilor catre un OIREP. Tot ce trebuie sa faci in acest sens este sa inchei un contract clar cu partenerii tai, iar apoi sa mergeti la un notar, pentru a incheia o procura prin care dai reprezentantilor OIREP-ului drept de semnatura in locul tau. Cat despre contract, asigura-te ca acesta include date precum: datele de identificare ale OIREP-ului, datele contact ale acestuia, preturile pe care trebuie sa le achiti, precum si cantitatea de deseuri de care trebuie sa se ocupe partenerii tai si pentru cat timp.

Castigi mai mult timp

Un alt avantaj important, de care te bucuri atunci cand apelezi la o organizatie de profil pentru managerierea deseurilor este acela ca obtii mai mult timp in care sa te ocupi de chestiunile administrative pentru firma pe care o reprezinti. De exemplu, te poti ocupa de trainuirea noilor angajati mai eficient, de realizarea unor campanii de marketing atractive sau de supravegherea liniei de productie, daca este cazul.

Expertii cunosc toate termenele limita

Dincolo de gasirea celor mai buni colectori de pe piata, specialistii in managerierea deseurilor se ocupa si de intocmirea rapoartelor de mediu. Acestea sunt documente din care trebuie sa reiasa foarte clar cantitatea de deseuri pe care o introduci pe piata si de care autoritatile au nevoie pentru a avea o imagine de ansamblu in ceea ce priveste deseurile din Romania. Mai mult, este bine sa iei in considerare ca expertii stiu care sunt termenele limita pe care trebuie sa le respecte, astfel incat sa eviti amenzile costisitoare.

Verifica activitatea OIREP-ului

In cazul unui control din partea autoritatilor, daca ceva nu este in regula in ceea ce priveste managerierea deseurilor ori depunerea rapoartelor de mediu, compania pe care o reprezinti este cea sanctionata. De aceea, chiar daca iti transferi responsabilitatea catre OIREP-ul ales, indicat este sa ii verifici activitatea, pentru a avea certitudinea ca reglementarile aflate in vigoare sunt respectate intru totul.

Ecologic3RAmbalaje.ro iti pune la dispozitie o gama larga de servicii de care poti beneficia o perioada indelungata. In acest fel, te pui la adapost de sanctiunile costisitoare si, in acelasi timp, contribui la protejarea mediului inconjurator. Este vorba despre o solutie moderna si practica, pe care o ai la dispozitie ori de cate ori ai nevoie si care iti ofera o gama larga de beneficii: de la partea de raportare deseuri, pana la gasirea celor mai buni colectori de pe piata, cu ajutorul OIREP-ului nu mai trebuie sa te ocupi de aceste aspecte!

Date de contact:

E-mail: office@ecologic3rambalaje.ro

contact@ecologic3rambalaje.ro

Telefon: 0239 680 500

 

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

10 Motive Pentru Care ai Putea Avea Nevoie de o Agenţie de Marketing Digital şi de Strategii Adecvate

Dacă nu poţi convinge clienţii să cumpere, viitorul afacerii tale este în pericol. Fără st…