Home Breaking News Stiri Exclusive A 17-a scrisoare “La un prietin”: Din nou – despre “mâini”, renaştere şi homosexualitate

A 17-a scrisoare “La un prietin”: Din nou – despre “mâini”, renaştere şi homosexualitate

19 min read
0
0
424

Adrian Botez

Preadragule mie, prieten şi frate întru Românie, domnule IOAN MICLĂU “GEPIANUL”-

…Ca nimeni altul aţi pătruns rostul cuvintelor din “Poemele întunecării“! Sunteţi (fără nicio exagerare ori măgulire!) un hermeneut înnăscut!!!
…Sunt absolut convins că toate cercetările dvs., în legătura cu tabloul lui Albrecht Dűrer  – “MÂINILE” (trimiţând la cele două variante: pictarea mâinilor fratelui şi pictarea mâinilor Sfântului Ioanim, mai exact, citându-vă, cu mare bucurie, e-mail-ul dvs.: “(…)acea mână de pe coperta cărţii “Jurnalul Călătoriei în Ţările de Jos”  – acea Mână este considerată a fi opera lui Dűrer, dar fiind mâna stângă a  Sf. Ioanim.

Sf. Ioanim a fost înmormântat în Egipt, spune enciclopedia, şi mutate fiindu-I osemintele, ulterior, în diferite părţi ale lumii! Pictura lui Dűrer, făcuta mâinii fratelui său Albert, este tot mâna stângă, deoarece la “Toastul lui Albrecht”,  făcut lui Albert, acesta (Albert) ţinea amândouă mâinile la obrazul drept. Dacă vrem să repetăm noi gestul, vom pune, imediat, mâna stângă şi, peste ea, pe cea dreaptă!. Problema e că bisericile Greco-Catolică şi Romano-Catolică au atribuit picturii lu Dűrer a fi mâna Sfântului Ioanim (Jerome), cunoscut de unii. Şi se ştie că Sfântul Ioanim (Jerome) susţinea şi recunoştea valoarea Ortodoxiei. Apoi, să se ştie că Albrecht Durer era mai mult înclinat spre luteranism. El îl susţinea pe Martin Luther, care intrase în conflict cu Papa, pe problemele de venituri financiare, de unde şi ruperea/schisma Bisericii Romano-Catolice. Dűrer îl cunoscuse şi pe Erasmus din Rotterdam, căruia îi făcuse un tablou, mai ales că şi filosoful din Olanda susţinea ideile lui Luther. În concluzie, pentru mine, desigur, fie că or fi fost  mâinile în rugăciune ale Sf . Ioanim (Jerome), fie că or fi fost ale fratelui său Albert, realitatea este că ambele opera sunt lucrările lui Albrecht Dűrer, picorul german de mare valoare şi Har, în pictura universală! Întotdeauna, interpretările pot fi influenţate de doi factori: fie timpul care aduce uitare/confuzie, fie interese de tot felul!”)

….sunt cu rod de Neprihănit Adevăr. Şi deosebit de interesante! Eu, însă, n-am aflat decât varianta dată de Internet. După cum aţi văzut, picture asta(“MÂINI”) mi-a plăcut mai demult şi…foarte mult: am plasat-o la rubrica de Traduceri, din site-ul meu…
…Toţi renascentiştii au fost luciferici, din păcate! Ba, dacă ne raportăm, să zicem, la un Leonardo da Vinci, care râdea în hohote, când i se rostea numele Lui Dumnezeu…şi s-a pictat PE SINE, sub trăsăturile Giocondei!!! – …au fost, unii, chiar satanişti sadea…!!! Leonardo a comis blasfemii incredibile, printre care cea mai cunoscută este aceea de a picta, în tabloul Cina cea de Taină – în locul Sfântului Apostol (şi viitor evanghelist şi autor al Cărţii Profetice a APOCALIPSEI!) Ioan, pe…Maria Magdalena! Leonardo este precursorul smintiţilor de  Martori ai lui Iehova, de azi

…Să nu uităm că o treime dintre Sonetele altui renascentist, William Shakespeare – sunt închinate…AMANTULUI SĂU!!! Printre renascentişti, homosexualitatea ajunsese o practică …cotidiană şi banală! Probabil că, în felul acesta, ei, de acum 500 de ani, oferă sprijin ideatic “Unioniştilor Europeni” DE AZI – masonilor care, ŞI prin homosexualitate, vor să stingă sămânţa umană de pe Terra…! Demenţi 100%! Dar ei se folosesc de o “biblie satanică”: romanul Eugenie, al vestitului Marchiz de Sade, care face apologia homosexualismului (urmat, în veacul al XX-lea, de Guillaume Apollinaire, prin romanul “Cele unsorezece mii de vergi/vièrges”…!): “Este absolut indiferent să te bucuri de o fată sau de un băiat… (…)Înclinaţia sodomiei este rezultatl organizării (…).

Copiii de o anumită vârstă foarte proaspătă anunţă acest gest, şi nu se îndreaptă niciodată (n-mea: este o dezvăluire reală, având drept consecinţă legislaţia permisivă, în domeniul căsătoriilor interhomosexuale şi, mai ales, a adopţiilor de copii, de către “soţii” gay! – …cel mic se va “orienta”, imediat ŞI DEFINITIV, spre starea de sodomie, pe care o  vede, zi de zi, promovată de actele “părinţilor” săi schilozi la Duh! – …ATENŢIE!!! – ESTE O MINCIUNĂ ORDINARĂ, ABJECTĂ, MENITĂ SĂ REDUCĂ, CÂT MAI RAPID, POPULAŢIA TERREI, PRECUM CĂ cei  teferi şi cei bolnavi  SIDA pot mânca, fără niciun pericol, din aceeaşi farfurie”…!!!).

Dragostea de băieţi (…) dădea curaj şi forţă (n.mea: gay-ii au comportament efeminat şi sunt absolut dezarmaţi, în faţa oricărei manifestări mai violente!!!) – şi folosea, în Grecia, la alungarea tiranului (n.mea: da-da, de aia nu-l putem noi alunga pe Băsescu de la Cotroceni: pentru că, încă, n-am devenit, toţi, gay şi lesbiene!!!); conspiraţiile se formau între amanţi bărbaţi (n.mea: deocamdată, conspiraţiile lui Traian şi Nuţi merg destul de bine: probabil Nuţi este…MAI MULT COCOŞ!). Întotdeauna, pederastia fu viciul popoarelor războinice (n.mea: …care se jucau cu mătăsurile…!)” etc. etc. etc.  (cf. Marchizul de Sade, Eugénie – sfaturi pentru tinere domnişoare – FILOZOFIA ÎN PAT, pp. 152-154).

Aberaţii după aberaţii, rostite  cu o obrăznicie siderantă şi, mai cu seamă, extrem de suspectă chiar şi (sau: mai ales!)  pentru acele vremuri tulburi şi demente: de ce, oare, “saint-just”-ii nu l-au ghilotinat – …de ce l-au menajat, TOCMAI PE MARCHIZUL DE SADE  – “revoluţionarii” masoni, de la 1789? Păi, pentru că Marchizul cel Nebun le făcea propaganda lor proprie, dintr-o poziţie ( i )morală extrem de comodă –  …uzitată, azi, extrem de frecvent, în politica găştilor partinice: eşti mult mai credibil, dacă “lumea” (fraierii…!) te consideră  adversarul celor pe care toţi/majoritatea îi urăsc…!!!

…Nemernicii de azi au profitat de îngrozitoarea schilodire interioară/spirituală  a invertiţilor/pederaştilor, pentru a forma, la San Francisco, o colonie de astfel de estropiaţi – şi să testeze pe ei SIDA (“boală” sintetizată/creată în LABORATOR!). Şi pentru că gay-ii s-au dovedit mult mai “receptivi” la sindromul imuno-deficitarIATĂ CĂ NI SE PROPUNE NOUĂ, ÎNTREGII PLANETE, STAREA DE ESTROPIERE HOMOSEXUALĂ!!!

…Amintiţi-vă, în sensul “îndrăgostirii” UE şi al Francmasoneriei Mondiale, de …homosexualitate, avem episodul din noaptea imediat următoare  nopţii  primei alegeri a lui Traian Băsescu,  20 decembrie 2004 (episod văzut de o ţară întreagă, pe TVR-1…!!!): întrebarea CTP-ului şi răspunsul Băsescului – din 21 decembrie 2004. Pe 20 decembrie 2004, votul a fost oprit, extrem de ciudat, pe întreg teritoriul României, la orele 19! Se aştepta “licitaţia” celor doi candidaţi la Preşedinţie, Traian Băsescu şi Adrian Năstase, ÎN FAŢA MARELUI LICURICI, DE LA WASHINGTON!

Pe 21 seara, Cristian Tudor Popescu îl întreabă, “în direct şi la oră de vârf”, pe proaspătul ales, Băsescu: “- Nu-i aşa că aţi promis Marelui Licurici că, în mandatul dvs., veţi reuşi să determinaţi 30 % din populaţia României, să devină homosexuală?” Fără să clipească măcar, Marele Golan şi Panglicar-Şef a recunoscut, senin: “Da”.

“- Regretaţi? Aţi mai face-o o dată?” – întrebă CTP-ul, până şi el, atât de experimentat jurnalist, dezechilibrat de sinceritatea neruşinată a Băsescului! Răspunsul a fost dat cu indiferenţă, pe când căuta, simultan, două muşte încrucişate, în atmosfera studioului TV: “Da, regret. Nu, n-aş mai repeta propunerea”. Ăsta este Golanul Iresponsabil şi Animalizat/BESTIALIZAT de Lăcomie: recunoaşte orice, cu seninătate, după ce a obţinut ce a vrut – fie şi cu preţul trădării supreme a Neamului Românesc…ca Duh şi fibră biologică!!!

…Noroc că Neamul Românesc este, din rădăcini, un neam de ciobani, extrem de virili – şi le va fi al naibii de greu masonilor să-i facă oi, din…berbeci! Niciun Braunovici-Băsescu (şi niciun alt alogen blestemat!) nu va avea câştig de cauză, în faţa Neamului nostru carpatin!!!

…Revenind la renascentişti (v-am mai zis că un amic de-al meu mă mustră că “mă iau” de Băsescu, el filosoful, afirmând: “PESTE 20 DE ANI NE VOM REFERI LA BĂSESCU CA LA UN MOMENT RENASCENTIST AL EVOLUŢIEI ROMÂNEŞTI…!”):

Unde e prea multă minte, acolo este şi nebunie multă. Leonardo, Dűrer etc. n-au pictat cu sufletul, din păcate (cu toate că talent-Har le dăruise Cel de Sus …”cu carul“!), precum un Luchian sau Nicolae Tonitza de-ai noştri ori un Van Gogh, din Occident!!! Ei, renascentiştii, au fost…”artişti-savanţi“! Or, cel mai mare impostor şi criminal, din toată istoria ştiinţei omeneşti, este aşa-zisul fizician Albert Einstein – cel care:

1-i-a furat istro-românului Nicolae Teslea toate genialele lui invenţii (urmând arestarea acestuia/TESLEA, de către C.I.A. – şi confiscarea TUTUROR manuscriselor sale!!!);

2-după ce a inventat bomba atomică şi a lucrat la “activarea” ei – …când a văzut, în ziarele de dimineaţă, din SUA, de pe 7 august 1945, efectele bombardamentului de la Hiroshima, din 6 august 1945 (biata Hiroshima care fusese aproape “volatilizată”, cu o zi înainte…mii şi mii de oameni, arşi de vii…dintr-unii n-au rămas decât umbrele, “fotografiate” pe pereţii ruinelor…!!! – …în loc să aibă remuşcări,  CĂLĂUL-FIZICIAN a mormăit celebrele vorbe satanice: “Prea puţin uraniu am pus…să încercăm cu plutoniu, cred că va distruge mai mult!

…Şi a urmat bomba cu plutoniu de la Nagasaki, din 9 august 1945…

Doamne,-ajută-i pe ai Tăi, pe cei rămaşi buni, din Oastea Ta de Lumină – să izbândească în lupta cu  beznele, cele tot mai înfricoşat zbătute şi amarnic fâlfâite, în toate patru zările (spre intimidare şi pierzanie a celor “slabi de înger”!), de către Duşman !

Va îmbrăţisează, cu toată preţuirea şi cu toata fierbinţeala frăţiei întru Duh de Românie şi Ortodoxie (…atâta cât putem pre-simţi, şi păcătoşii  de noi, dincolo de atât de multele pete negre ale orbirii, prin cele ne-bune, făptuite de noi, cu voie ori fără de voie!)

Adrian Botez

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…