Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Activitate intensă la Centrul Cultural “Aurel Stroe”

Activitate intensă la Centrul Cultural “Aurel Stroe”

2 min read
0
0
216

Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Buşteni a găzduit şi va găzdui, zilele următoare, spectacole care mai de care mai interesante.

Vineri a fost ziua spectacolului de circ “Bubbles show” cu “Bimbo circus”. Au fost clovni, dresurǎ de porumbei şi câini, jonglerie cu cercuri, cu cuţite cu diferite obiecte şi, marea atracţie, cu baloane de sǎpun… Nu a lipsit “Omul orchestrǎ”, numerele de magie dar şi momentele interactive. Spectacolul a fost primit cu multǎ bucurie şi încântare de cǎtre publicul de toate vârstele care a umplut sala.

Sâmbǎtǎ,  în cadrul Stagiunii muzicale 2011 de la Buşteni, a oferit un recital de pian Sandu Sandrin, care a interpretat lucrări din repertoriun romantic german (Franz Liszt şi Franz Schubert), precum şi lucrări din Frederic Chopin.

În programul viitor
Miercuri, 23 noiembrie, la ora 12.00, la Centrul Cultural din Buşteni, va avea loc un spectacol pentru cei mici (clasele I-IV şi grădiniţă), “Alibaba şi cei 40 de hoţi”, susţinut de artişti ai secţiei de revista a Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti, iar sâmbătă, 26 noiembrie, în cadrul Stagiunii musicale, va avea loc un recital excepţional cu arii şi duete din opere şi operete. Vor interpreta soprana Irina Baianţ, tenorul Alin Stoica şi pianista Andreiana Roşca. A. R.

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…