Home Breaking News Stiri Exclusive Adrian BOTEZ – “Turcii noştri – Turcii lor”

Adrian BOTEZ – “Turcii noştri – Turcii lor”

51 min read
0
0
399

…Nu ne ajungeau „turcii noştri”, care ne jefuiesc şi ne umilesc:

a – generali şi colonei ai Armatei Regale, veterani de război, care şi-au câştigat medaliile cu sânge, pe fronturile de Est şi de Vest, ale celui de-al doilea război mondial (…au mai rămas, în viaţă, câteva zeci sau sute…) – sunt „blagosloviţi” de Traian Boc cu pensii de …222 DE LEI!!! – …iar când meschinii ipochimeni din Senatul României propun să li se mărească, acestor eroi, pensia cu…0,6 din propria lor pensie mizerabilă, măcelarul României şi al Demnităţii Românilor, numitul TRAIAN BĂSESCU (pretins „preşedinte” al României!!!)  – respinge proiectul de lege, pe motiv că „această mărire ar dezechilibra bugetul României” (!!!!!),

b – în timp ce 147 dintre lingăii de la Cotroceni (alde Turcanii, Lăzăroii, Sever-Cotoii-Voineştii, Pleşii noştri „cei de toate zilele” şi, mai ales, ai nopţilor coşmareşti ale Românilor…etc. etc.), pentru că au limbile lungi şi catifelate, au parte de…35.000 DE MEDALII, ECHIVALÂND CU 2,4 MILIOANE DE EURO! Şi, vezi bine, bugetul României, pentru alde Turcanii şi Lăzăroii (cei catifelaţi la limbă…) nu cade palancă, la pământ…!!!

…Zic, deci: nu erau de ajuns „turcii noştri”, jefuitorii şi năvălitorii noştri, dinspre Cotroceni, Parlament, Guvern… – ci mai apar şi alţi năvălitori şi jefuitori (de data asta, de Duh Românesc, cică…!), despre care nu ştim a preciza: sunt tot „turcii noştri”, sau sunt…”turcii lor”, plătiţi, adică, de Uniunea Europeană Iudeo-Masonică?! – …de ajung să ne ponegrescă Martirii şi Sfinţii Voievozi, să ne înnegrească istoria noastră de sânge şi lacrimi, cu scârna lor „globalisto-masonică”, mâzgâlind pe adresa electronică: www.historia.ro.

…Şi semnează (limbricii ăştia post-boianici, ucenicii iudeo-masonului  Lucian Boia, autorul blasfemiilor din coprografiile, anti-româneşti şi globalisto-anti-naţionale, numite “Mituri istorice româneşti”, “Istorie şi mit în conştiinţa românească” etc.), cu nume de brotaci şi de şopârle şi de cameleoni bolşevici: Florentina Ţone (Din scrisorile soldaţilor de pe Frontul de Est: „Omul aici nu contează nimic, un Proces Verbal că a murit sigur şi gata”), Irina Manea (Dacomania sau cum mai falsificãm istoria – articol în care, iar, este “luat de guler” istoricul savant Napoleon Săvescu, pentru că nu acceptă să se recunoască “urmaşul unor killeri mondiali”, romanii…URMAŞII NOŞTRI CEI DEGENERAŢI SPIRITUAL!!! – şi nu acceptă pentru că, LOGIC, nu putem fi urmaşii unor indivizi care au ocupat abia 14% din teritoriul Daciei “decebalice!), “Redacţia” (zău? care anume sunteţi atât de revoltător de mincinoso-laşi, încât nici nu îndrăzniţi să vă semnaţi nimicnicia… – …şi care ziceţi că este…“redacţia” asta, măi, sconcşilor?!): “Cum a fost posibil? 70 de ani de la Pogromul din Iaşi” – Expoziţie la Iaşi, Bogdan Murgescu (De unde avea Ştefan cel mare bani pentru războaie?), Marius Diaconescu (De ce s-a luptat Ştefan cel Mare cu turcii? – …de ce? – …probabil, pentru că ţi-a văzut slutu-ţi chip de mercenar iudeo-masonic, printre turci…nemernicule!), Ciprian Plăiaşu (Ştefan cel Mare pe înţelesul PCR ), Virgil Pâslariuc (numele lui de basarabeano-ucraineţ nu-l scuteşte de “defecţiuni” logice grave!): Ştefan cel Mare în bătălia politică din Republica Moldova etc.

…Boia şi “piţigoii” lui nu mai admit să ne iubim Patria-Pământul Sfânt şi Neamul! – …că nu e “modern” şi nu e “în pas cu Uniunea Europeană” şi, deci, pentru că…”istoria ne trage înapoi” (cf. Istorie şi mit în conştiinţa românescă”, Humanitas (“carte editată cu  sprijinul Fundaţiei Sörös, pentru o Societate Deschisă”…- deschisă la ce? – LA MANCURTIZARE ŞI LA GENOCID ŞI TERRACID!!!), 1997, p. 295 –…atunci,  NE AZVÂRLIM ISTORIA ÎN FOC ŞI SĂ DEVENIM SCLAVII “SOCIETĂŢII DESCHISE A STĂPÂNILOR DE SCLAVI MONDIALIŞTI!!!

…Dar francezii, englezii, grecii…, maghiarii! – îşi învaţă ŞI-ŞI FALSIFICĂ (în detrimentul popoarelor “stigmatizate” de voi, Complotiştilor Mondialişti!)  istoria, “în draci”! Noi, românii, n-avem dreptul nici măcar să ne amintim “rădăcinile” noastre cele ADEVĂRATE?! Să uităm că ne tragem din singurul şi ultimul neam CREDINCIOS/SPIRITUALIZAT al Europei – Dacii-Tracii? Să uităm că ne tragem din ÎMPĂRAŢII ROMÂNI/VALAHI, DIN DIANASTIA ASĂNEŞTILOR?! Să uităm că am avut, în Evul Mediu, Voievozi Sfinţi şi Voievozi Martiri, DATORITĂ CĂRORA MAI EXISTĂM, MAI AVEM PE CE CĂLCA… – …MAI AVEM PATRIE ŞI NEAM?! – …şi, încă, n-aţi reuşit să ne ştergeţi de pe hartă şi din memoria celorlalte neamuri?

…DE CE?! De ce se face această segregare ticăloasă, între

I-NEAMURI CARE TREBUIE SĂ-ŞI UITE IDENTITATEA –  şi

II-NEAMURI CARE AU DREPTUL LA MAI MULT DECÂT ADEVĂRUL…ADICĂ, LA O IDENTITATE MINCINOASĂ, CREATĂ PE SPINAREA CELOR PE CARE ÎI SILIŢI SĂ-ŞI UITE ISTORIA?!

…Sunteţi, cumva, aşa-zişilor “istorici” (de serviciu, în slujba “mondialistului” VIŢEL DE AUR!), în solda ungurilor, pentru ca să ne uităm Ardealul cu Sarmizegetusa Sacră? Sunteţi în cârdăşie cu grecii, cu  bulgarii, cu croaţii…de am ajuns să ne uităm şi să ne părăsim, în braţele morţii, pe fraţii noştri din Sudul Dunării: AROMÂNII, MEGLENO-ROMÂNII, ISTRO-ROMÂNII…?!

…Aveţi  nevoie de pământurile noastre, de Grădina Maicii Domnului, pentru lăcomia voastră negustorească, ce-şi are obârşia în “revoluţiile” măcelarilor burtoşi (auto-intitulaţi “iluminişti”!!!), din 1648-Anglia, din 1789-Franţa etc.?! Aţi “comemorat” 200 de ani de la Victoria ateismului de cretini şi de fiare crude, a masacrului anti-naţional, din biata Franţă (“Sora mai Mare a Bisericii Catolice”), a anului 1789 – …prin măcelăria din România anului 1989?! – …şi prin sărăcirea şi îndobitocirea, progresiv-acelerată a românilor acestor ani de început de mileniu XXI?! Sunteţi, de fapt, CEI MAI AUTENTICI ŞI MAI PERICULOŞI BOLŞEVICI AI LUMII, BURTOŞILOR SPURCAŢI, DE MINCIUNĂ ŞI DE CRIMĂ NEÎNTRERUPTĂ, DE ATENTAT FĂRĂ ISTOV, LA DUHUL SFÂNT AL NEAMURILOR PĂMÂNTULUI!!!

… Aţi rămas în urmă, spurcaţilor masoni (afurisiţi/excomunicaţi, încă din 1937, de B.O.R., prin vocea Patriarhului Miron Cristea!) cu Plănuirile/”Protocoalele” voastre “sionistice” şi “torontice” – …şi, ca urmare, acum vă plătiţi mercenari, din rândul “cozilor de topor” româneşti (…dintre cei cu ifose de “savanţi”, dar cu guşa plină de otrăvurile Minciunii voastre Ne-Majestuoase, “Neagră Regină a Burtoşilor Lumii VIŢELULUI DE AUR”!), să ne împlânte cuţitul măcelăresc în spate?!

…Nu ajunge, “turcilor” de la Historia.ro, că-l spurcaţi pe savantul Nicolae Densuşianu (pritenul bun al Aminului-Eminescu, pe care l-a iniţiat în LOGICA INFAILIBILĂ A TRACOLOGIEI!), apoi, pe cel care ne ridică, în ultimii cumpliţi ani, fruntea spre cerurile luminii sfinte zalmoxiano-creştine, pe dr. Napoleon Săvescu, numindu-l (tocmai VOI, pe el!!!) : “maniac” şi “falsificator” şi…nu mai ştiţi unde să-l plasaţi: lângă comunişti (“Tot despre balast politic şi ideologic este vorba, despre un fel de ‘revoluţie culturalã’ despre care dacologii presupun cã ne va schimba percepţia asupra a ceea ce suntem. De dragul unui patriotism desuet, care nu va îmbunãtãţi nici viaţa ştiinţificã, nici personalã”), ori lângă…legionari: “Dacismul, care citeazã autori precum Iosif C. Drãgan, fost legionar, apoi comunist, cu lucrãri pseudo-istorice care propovãduiesc ideea existenţei acum 100.000 de ani a populaţiei dace” (legionarii erau SINGURII anti-comunişti convinşi, PÂNĂ LA JERTFA SUPREMĂ, din România!) – …AVEŢI, “STIMABILILOR” ŞI “VENERABILILOR”,  O LOGICĂ A URII, CARE VĂ FACE CARAGHIOŞI, DE-A DREPTUL!…

…Nu! Nu vă ajunge, ca la pupeze, doar atâta scârnă! Nu: voi trebuie să ne repetaţi, din trei în trei minute,  că suntem handicapaţii Europei şi ai Lumii…- iar nu NEAM DE ÎNTEMEIETORI AI LUMII UMANO-TERESTRE ŞI NEAM DE ÎMPĂRAŢI TRACICI ŞI DE ÎMPĂRAŢI ASĂNEŞTI/VALAHI… – …toate acestea, pentru ca să uităm, până la urmă, precum în Experimentul BOLŞEVIC de la Piteşti – şi de mamă, şi de tată, şi de Patrie, Neam ori Dumnezeu – şi să ne credem tâmpiţii şi troglodiţii Lumii, TOCMAI NOI, TRACO-VALAHII, CĂRORA VOI NE DATORAŢI DUHUL CREŞTIN ŞI FIINŢA VOASTRĂ BIOLOGICĂ, DE LA EST LA VEST ŞI DE LA NORD LA SUD!!!

…Mai trebuie să veniţi şi cu…”Redacţia” voastră, să spurcaţi întreg neamul nostru, cu o vină inexistentă, aceea a “POGROMURILOR” şi a “HOLOCAUSTULUI” – din România, cică! Să spurcaţi, astfel, SINGURUL neam est-european care şi-a protejat, ascunzându-i, de furia trupelor germane, în pivniţele proprii, cu riscul vieţii (EU POT STA MARTOR, PRIN CEI DIN NEAMUL MEU!!!), pe evreii cei nerecunoscători nici de Hristos, nici de vreo binefacere omenească…!!!

…Mai trebuie să ne spucaţi şi Sfinţii şi Martirii Voievozi: articolul De unde avea Ştefan cel mare bani pentru războaie?  – de Bogdan Murgescu: “Deşi circulaţia monetară nu era cu totul absentă, economia Moldovei şi puterea domnului nu se bazau însă atâta pe bani, cât pe controlul asupra pământului şi asupra oamenilor. Atunci când Ştefan avea de construit o cetate sau o mănăstire, el nu aloca bani pentru proiectul respectiv, ci punea pe locuitori să muncească în contul obligaţiilor lor faţă de domnie.

Materialele folosite erau şi ele obţinute gratuit, cu excepţia, desigur, a celor care nu se puteau găsi la nivel local. Aşa au fost construite cetăţi precum cele de la Chilia şi Roman, aşa au fost construite multele mănăstiri ctitorite de Ştefan. Aşa ne putem explica cum a putut Ştefan să se şi lupte şi să şi construiască de-a lungul domniei sale, deşi cele două activităţi nu s-au suprapus, ci mai degrabă au alternat” – …de parcă Regii Franţei, Angliei, Spaniei etc. îşi dădeau salariile lor de …salahori, plătiţi cu ziua, de către bogaţii şi umflaţii şi dezmăţaţii/desfrânaţii lor ţărani…miliardari (în “euroi” de … AUR!)! – pentru a-şi construi palate…catedrale…cetăţi de apărare…pentru a purta războaie!!! Măi, Istoricul lui Peşte Prăjit!

…Acest rahitic la minte uită, însă, că Moldova lui Ştefan era, pe atunci, învidiată până şi de Veneţia, pentru bogăţia ei: prin Moldova treceau şi se întretăiau toate drumurile comerciale, dinspre Asia spre Europa şi invers, pentru că…ŞTEFAN REDUSESE TAXELE VAMALE!!!Aşa că, în materie de toalete, jupânesele şi jupâniţele  moldovence rivalizau cu italiencele şi franţuzoaicele vremii…!!!

…Istoricul cel cu mintea în colţuri îi reproşează lui Ştefan războaiele…de parcă există vreun om, cât de cât normal, pe faţa Pământului, care, dacă este lăsat să huzurească în belşug… – …el, nu, el să-şi dorească moartea, pe câmpul de bătaie! Haida-de! Nebun este numai cel ce-şi închipuie că Ştefan era un sadic şi maniaco-depresiv, cu porniri sinucigaşe, pentru care nu exista plăcere mai mare decât să vadă câmpiile şi munţii “ocinei strămoşeşti”, pline de cadavrele supuşilor săi! Dar cine, oare, l-a lăsat în pace pe Ştefan, dintre vecinii săi – polonezi/”leşi”, unguri, tătari, turci…chiar munteni?! Şi ai fi vrut, domnule “ucenic vrăjitor/prăjitor” à la Boia, ca Ştefan, din spiţa sfântă a Muşatinilor, să înceapă, deja, ceea ce numai ne-Muşatinii au făcut: să pupe papucii, cu canaf ori fără, ai …”vecinilor”, nu?!Războaiele au costat destul de mult societatea moldovenească. Dacă stăm să socotim, din cei 47 de ani de domnie, în 34 Moldova a fost angrenată în războaie cu diverşii vecini, numai 13 ani putând fi consideraţi „de pace“. Costul războiului nu era atât bănesc, cât uman şi, de asemenea, economic în sens larg. Mobilizarea bărbaţilor afecta activităţile productive, iar atacurile adversarilor cauzau şi ele destule pagube (…)NU PREA ŞTIM DACĂ MOLDOVA A DUS-O BINE DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC SAU NU ÎN TIMPUL DOMNIEI LUI ŞTEFAN (n.mea: dacă tu nu ştii, Nicolae Iorga o ştia – cf. Istoria lui Ştefan cel Mare, EPL, 1966, despre ultimii ani de domniei ai lui Ştefan cel Mare, adică după toate războaiele lui cele cumplite şi viforoase: “ (…) an de an se înălţau falnicele lanuri, şi mii de mii de oi şi vite străbăteau păşunile grase ale Moldovei. Oraşele fuseseră împdobite pe rand cu frumoasele biserici de piatră săpată, înflorite cu fluturi de smalţ verde şi galben, de maiştrii lui Ştefan, care totdeauna aveau de lucru undeva. În ele se întâlneau nemţii, armenii din Lemberg, saşii din Ardeal, grecii şi turcii cari veneau de la miazăzi, lăsând bogăţie în urma lor”  – p. 214 – dar nici străinii nu-s neştiutori Harul şi Autoritatea Înţeleaptă ale Marelui Gospodar al Moldovei: “Un om foarte cuminte, pe care nu-l poţi lăuda îndeajuns, foarte iubit de supuşii săi, fiindcă e plin de îndurare şi judecător drept; e foarte ager şi darnic şi, dacă n-ar fi boala lui, pentru vârsta ce are, e încă puternic” – cf. J. Miechowski, p. 276).

…”Pe care nu-l poţi lăuda îndeajuns…Uite că poţi, dacă te cheamă IUDA – sinonimul lui Bogdan Murgescu, văr primar cu Scaraoţchi şi cu… Boia!!! Ce v-ar mai scurta de cap, Măria Sa, pentru Mărturia voastră mincinoasă şi pentru prigonirea voastră, contra Neamului pentru care El şi-a dat Sănătatea şi Sfânta Lui Viaţă! Ma-a-aaare noroc pe voi că nu mai trăieşte Vlad Drăculea…că aţi fi fost “înălţaţi în rang”, repede şi degrabă, drept printre bucile voastre exagerat de grase/groase, precum obrazu-vă, nemernici pigmei ce sunteţi voi!!!

…”Pro-unGURISTUL” nostru, dl Murgescu, zice aşa, cu respect faţă de “dindărătul” lui Matiaş Corvinul, regele Ungariei, care-l atacă mişeleşte, pe Ştefan, la 1467, şi…”o ia pe coajă” , tare de tot, de la Sfântul Voievod : “Succesul lui Ştefan cel Mare la Baia l-a umilit pe regele Ungariei, care a plecat pe targă de pe câmpul de luptă”. Nu-nu-nu: nu “ a plecat pe targă”, DELOC! – pentru că n-avea cum: stătea PE BURTĂ, după ce o zdravănă săgeată ciobănesc-moldovenească îi străpunsese ambele emisfere dorsale, dintr-o parte în cealaltă, încât ajungea de-i rânjea vârful săgeţii, trădătorului de sânge corvinesc, dar… rege: “Mai vrei, măria ta ungurească?! Îţi mai dăm, că Munţii noştri Sfinţi au lemn căcălău, pentru astfel de meşterii ascuţite, numai bune de vârât în dosurile nepoftiţilor!!!”

“Mathias Corvin, regele Ungariei, se declara şi el apărător al creştinătăţii. Iar el era mult mai îndreptăţit, deoarece prima ţară vizată de turci în drumul spre centrul Europei era Ungaria”. Daaaa??? N-aş “preaş” crede: ce “apărător al creştinătăţii” – … şi încă, cică, “îndreptăţit” ! –  …mai putea fi acel rigă “ungurit”, strâmbat pe spate, de… “împunsătura” dorsalo-buc(lucaş)o-moldavă…?!

…Şi mai zice căzătura asta valaho-masonică, ce-şi zice “Murgescu”: “Războiul cu turcii a fost un război defensiv, de apărare, este exclus deci orice plan de cruciadă conceput de Ştefan cel Mare. Nici pe departe acţiunile sale antiotomane nu prelungesc cruciadele lui Iancu de Hunedoara, care au fost acţiuni ofensive. Şi nici măcar cu luptele lui Vlad Ţepeş nu suferă comparaţie, acesta preluând iniţiativa şi atacând garnizoanele turceşti în sudul Dunării” …Ăsta se crede la concursul “Zece pentru România”, oare, de încearcă a-i învrăjbi, între ei (şi întru ne-memoria noastră!), pe TREI dintre cei mai Sfinţi Voievozi ai VALAHILOR ?! “Război defensiv”, pe dracu’! Ştefan cel Mare a luat-o de nevastă pe ciuma aceea de Maria de Mangop, “fecioara”cu nasul la bărbie… –  nu de mândră şi “muşată” ce era ea, CI PENTRU CĂ ERA DIN SPIŢA PALEOLOGILOR, CU DREPT, DECI, LA TRONUL IMPERIULUI ROMAN DE RĂSĂRIT! Iar visul (neîmplinit!) al Lui Ştefan – ERA REFACEREA IMPERIULUI BIZANTIN!!! – …căzut sub turci, cu tot cu Catedrala Sfânta Sofia, în 1453…!!!

Halal…”defensivă”, buhaiule de baltă!!! Nu eşti tu “murg”, cum nu-s eu popă! – …ci doar ţi-au “a-murgit” minţile!

…Alt “turc de-al lor”, mai obraznic şi struntat decât toţi turcii, din toate vremurile – Marius Diaconescu se cheamă Iuda asta! îl trage la răspundere, pe Sfântul Ştefan: “De ce s-a luptat Ştefan cel Mare cu turcii?”. De aia, deşteptule! Crezi tu, urecheatule, că “oastea cea mare” a Moldovei, s-ar fi grăbit să vină la Podul Înalt, dacă războiul cu turcii nu ar fi fost ceva iminent, “ursit” – …dar şi ceva folositor fiecărui moldovean, fie el cât de redus mintal…exceptându-i pe cei din neamul lui… Marius Diaconescu?! Crezi tu, limbricul lui Dumnezeu, că “norodul” (NU boierii!) l-ar fi numit pe Ştefan, cu vorbele pe care tu şi alţii ca tine, vă  faceţi că le uitaţi: “SVETI/SFÂNTUL ŞTEFAN VODĂ”?!

Pentru că priviţi, dragi cititori, ce fariseu se ascunde, sub rantia mucegăită de…”istoric”, a altui trădător …“boit”, dl Ciprian Plăiaşu (Ştefan cel Mare pe înţelesul PCR): “În plus, afirmarea comunismului naţionalist aduce în prim-plan un Ştefan cel Mare care se manifestă ca un filozof naţionalist, constituţional şi iertător, nu aşa cum îl descrie Ureche în letopiseţul său: „Fost-au acestu Ştefan vodă om nu mare de statu, mânios şi de grabă vărsătoriu de sânge nevinovat; de multe ori la ospeţi omorâea fără judeţu (judecată n.r.). Amintrilea era om întreg la fire, neleneşu, şi lucrul său îl ştiia a-l acoperi şi unde nu gândiiai, acolo îl aflai. La lucruri de războaie meşter, unde era nevoie însuşi se vârâea, ca văzându-l ai săi, să nu să îndărăptieze şi pentru aceaia raru războiu de nu biruia. Şi unde biruia alţii, nu perdea nădeajdea, că ştiindu-să căzut jos, să rădica deasupra biruitorilor.

ŞI RESTUL DE TEXT, IUDĂ NEMERNICĂ?????!!!!!

Adică: „Iară pre Ştefan vodă l-au îngropat ţara cu multă jale şi plângere în mănăstire în Putna care, era zidită de dânsul. ATÂTA JALE ERA, DE PLÂNGEA TOŢI CA DUPĂ UN PĂRINTE AL SĂU, CĂ CUNOŞTIIA TOŢI CĂ S-AU SCĂPATU DE MULT BINE ŞI DE MULTĂ APĂRĂTURĂ. CE DUPĂ MOARTEA LUI, PÂNĂ ASTĂZI ÎI ZICU SVETI ŞTEFAN VODĂ, NU PENTRU SUFLETU, CE ESTE ÎN MÂNA LUI DUMNEZEU, CĂ EL ÎNCĂ AU FOSTU OM CU PĂCATE, CI PENTRU LUCRURILE LUI CÉLE VITEJEŞTI, CARILE NIMINEA DIN DOMNI, NICI MAI NAINTE, NICI DUPĂ ACÉIA L-AU AJUNSU”…

…Secătură “BOITĂ”!!!

…Prea ne credeţi adormiţi şi prostiţi, de toate panglicăriile voastre, de hipnotizatori de doi bani!

…Şi Ştefan cel Mare şi Sfânt n-a fost numit de mine aşa…”SVETI/SFÂNTUL”… – …ci de “norod”!!! Iar opinia norodului, despre turci, o avem exprimată chiar de un mare mason de-al vostru, dar acesta, CU ADEVĂRAT SAVANT!!! – DIMITRIE CANTEMIR:

Faţă de cei învinşi se arată când blânzi, când cruzi, după firea lor cea nestatornică. Ei socotesc că este o datorie creştinească să ia viaţa unui turc sau tătar şi pe acela care se arată bland cu aceştia îl socotesc că nu este bun creştin” – cf. Dimitrie Cantemir, Descrirerea Moldovei, Partea a II-a, cap. XVII, p. 188 – Ed. Litera, Chişinău, 1998.

…Deci, nu trebuia să le zică nimeni, nimeni nu era nevoie să facă ore de învăţământ politico-ideologic bolşevico-marxist (sau, azi, se cheamă: ore de “political correctness”!!!) cu moldo-valahii – …nici Ştefan, nici Vlad, nici Mircea etc.  (nici măcar dl Murgescu!), pentru ca să apere (au ba!) valahii, creştinătatea! Era în…ADN-ul lor! Era RELIGIA LOR, de fiece clipă!!!

…Virgil Pâslariuc, deşi băgat, şi el, în aceeaşi gaşcă de coprografomani (…fraza “boită”: “Personalitate complexă şi ieşită din comun, Ştefan cel Mare a ajuns să monopolizeze imaginarul politic din Republica Moldova, deoarece mitul său s-a arătat extrem de proteiform, alimentând atât discursul pro-occidental românesc, cât şi pe cel al „moldoveniştilor“ pro-ruşi), auto-intitulaţi “istorici”, este silit, de către o realitate “ce-ţi scoate ochii”, a recunoaşte: “După evenimentele din Ungaria (1956), autorităţile sovietice au început o luptă acerbă contra surselor naţionalismului local „moldovenesc“, în centrul căruia se afla figura lui Ştefan. Spre exemplu, una dintre cele mai cunoscute organizaţii clandestine anti-comuniste a luat chiar numele domnului român – „Arcaşii lui Ştefan“ (Soroca). De aceea, s-au purtat discuţii privind evacuarea monumentului din centrul Chişinăului sau chiar distrugerea acestuia. Doar graţie intervenţiilor intelectualităţii s-a reuşit păstrarea operei lui Plămădeală. Totuşi, în 1971 s-a decis mutarea statuii mai în dosul parcului, cu aproximativ 18 metri, interpretată atunci ca o simbolică „mutare spre uitare“ – …deci, Ştefan cel Mare, ca şi Eminescu, ca şi toate Marile Duhuri ale Neamului Românesc, nu huzuresc şi nu se lăfăiesc într-un soi de  Rai mahomedan, ci …LUPTĂ DE ACOLO, DIN CERURI, ALĂTURI DE CEI RĂMAŞI TREJI ŞI RĂZBOINICI, ÎN ACEST NEAM SFÂNT – NEAMUL DUHULUI ROMÂNESC, CARE FI-VA, “LA PLINIREA VREMII”, CANDELĂ PENTRU TOATE NEAMURILE PĂMÂNTULUI!!! – … CONFORMAPOCALIPSEI DUPĂ EMINESCU” (cf. art. “Misiunea noastră ca stat”, publicat în ziarul “Timpul”,  la 2 noiembrie 1879).

…Şi, aşa cum zice Corneliu Zelea Codreanu, în lucrarea sa alchimico-vizionară, Pentru legionari – …VOIEVOZII, Călăuzele Autentice ale Neamului – NU TREBUIA/TREBUIE DECÂT SĂ URMEZE “LINIA NAŢIONALĂ/LINIA VIEŢII NEAMULUI: ““Un  popor în întregimea lui ajunge la conştiinţa de sine, la conştiinţa rostului său şi a destinului său în lume.”

   “(…) În acest caz, şeful (Conducătorul) nu mai este  un “stăpân”, un “dictator”, care face <<ce vrea>>, care conduce după <<bunul plac>>.

   El este expresia acestei STĂRI DE SPIRIT NEVĂZUTE (s.CZC).

   (…)El nu mai face <<ce vrea>>. El face <<ce trebuie>>. Şi este condus: nu de interesele individuale, nici de cele colective, ci de interesele NAŢIUNII ETERNE (s.CZC), la a cărei conştiinţă au ajuns popoarele.(…)

Există o Linie a Vieţii Neamului. Un monarh e mare şi bun, atunci când se menţine pe această linie. E mic sau rău, în măsura în care se îndepărtează de această linie a vieţii neamului sau i se opune. Iată legea monarhiei. Sunt şi alte linii care pot ispiti un monarh: linia intereselor personale, linia intereselor unei clase, linia intereselor unui grup, linia intereselor străine (dinăuntru sau din afara hotarelor).

El trebuie să le înlăture pe toate şi să urmeze linia neamului.

ŞTEFAN CEL MARE, DE O JUMĂTATE DE MIE DE ANI, STRĂLUCEŞTE ÎN ISTORIE ŞI ROMÂNII NU-L MAI UITĂ, PENTRU CĂ S-A CONFUNDAT PERFECT CU LINIA DE VIAŢĂ A NEAMULUI.

Regele Ferdinand, împotriva oricăror legături şi interese, s-a plasat pe linia neamului, a îndurat cu el, a făcut jertfă alături de el, a izbândit cu el. Prin aceasta, el este mare şi nemuritor”.

…Asta este, racateţilor! Şi, de veţi mai încerca să mai ponegriţi Neamul nostru şi pe Sfinţii şi pe Martirii lui Voievozi, amintiţi-vă, rog tare frumos, de ceea ce vă sfătuieşte, cu asprime (eu cred că vă şi pregăteşte, acolo, din Raiul Neamului Românesc, “sălaşul” de caznă şi pedepsirea voastră divină!)… – …dar să nu uitaţi nici de ameninţările lui, contra celor ce se înstrăinează de Neam şi-şi trădează, cu neruşinare şi maximă inconştienţă şi iresponsabilitate, NEAMUL lor SFÂNT! – …amintiţi-vă, în fiecare clipă a vieţii voastre de-aici, de pe Pământ, GLASUL DE TUNET al aceluia pe care Petre Ţuţea l-a numit “sumă lirică de voievozi” – MIHAI EMINESCU:

Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici;
Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni! (…)

Ştefane, Măria Ta,
Tu la Putna nu mai sta,
Las’ Archimandritului
Toată grija schitului,
Lasă grija Sfinţilor
În seama parinţilor,
Clopotele să le tragă,
Ziua ‘ntreagă, noaptea ‘ntreagă,
Doar s’a ‘ndura Dumnezeu,
Ca să ‘ţi mântui neamul tău!
Tu te ‘nalţă din mormânt,
Să te-aud din corn sunând
Şi Moldova adunând.
De-i suna din corn o dată,
Ai s’aduni Moldova toată,
De-i suna de două ori,
Îţi vin codri ‘n ajutori,
De-i suna a treia oară,
Toţi duşmanii or să piară
Din hotară în hotară –
Îndragi-i-ar ciorile
Şi spânzurătorile!

…”duşmanii”  fiind şi “turcii” lor, cât şi “turcii” noştri… – adică, atât negreaţa asta masonico-mondialisto-globalistă a Închinătorilor Viţelului de Aur, cât şi “cozile noastre de topor”, numite, uneori, şi…”istorici”…”BOIŢI”, vezi, Doamne!!!

…Priceput-aţi?! Sau …sunteţi la fel de analfabeţi, precum generaţia pe care (ziceţi voi!) aţi “demascat-o” (prin “lingvistul” nostru naţional, Daniel Funeriu…!), la modul strâmb şi bolşevic, în cadrul bacalaureatului din 2011 – …când nu s-a arătat, de fapt,  “cât de slab sunt pregătiţi, de către profesori, elevii Şcolii Româneşti” – ci s-a dezvăluit, cât se poate de clar, CEEA CE VOI, MASONII MONDIALIŞTI, VREŢI SĂ OBŢINEŢI, DIN BIEŢII NOŞTRI TINERI, AFLAŢI ÎN CONTEMPORANEITARTE CU VOI! – ŞI  NEVEGHEAŢI DE TRIMIŞII SFÂNTULUI ARHANGHEL MIKAËL/ARHANGHELUL DUHULUI/SPIRITULUI: adică, o TURMĂ      DE SĂRMANE ŞI NEAJUTORATE NECUVÂNTĂTOARE, extrem de uşor manevrabilă/manipulabilă, de/conform cu poftele voastre, nesăţioase şi criminale…! – …şi, deci, aveţi nevoie de o re-alfabetizare, într-o NOUĂ CONSTELAŢIE DE DUH, cu adevărat Dumnezeiască!!!

…Voi, însă (“s-o zicem pe cea dreaptă”!), nu sunteţi ne-alfabetizaţi, ci sunteţi alfabetizaţi cu “literele dracului”: SUNTEŢI TERIBIL DE PROŞTI ŞI DE RĂI…ŞI RĂI, ŞI PROŞTI!

…CATASTROFA PĂMÂNTULUI!

MAI BINE LIPSĂ DE VOI, DECÂT BELŞUG CU VOI…!

 

prof. dr. Adrian Botez

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…