Home Andra naște în această dimineață la Spitalul „Regina Maria”

Andra naște în această dimineață la Spitalul „Regina Maria”

4 min read
0
0
351

Andra şi Măruţă îşi strâng azi în braţe băieţelul DAVID

În această dimineaţă, cântăreaţa este programată pentru operaţia de cezariană

Zi mare pentru Andra şi Cătălin Măruţă. În această dimineaţă, cei doi dau ochii cu micuţul lor, artista fiind programată pentru cezariană. Foarte emoţionaţi, dar şi nerăbdători să-şi vadă copilaşul, cei doi s-au pregătit în ultimele zile în cel mai mic detaliu, astfel încât David să fie primit cum se cuvine.

La prima oră a dimineţii, Andra, luându-şi inima-n dinţi şi cu bagajul pregătit din timp pentru maternitate, se va prezenta la Spitalul „Regina Maria” pentru a-l aduce pe lume pe David, primul copil al cuplului Andra – Cătălin Măruţă.

Cei doi şi-au dorit să devină părinţi încă de la începutul căsniciei lor, iar zilele trecute, când au aflat că momentul naşterii se apropie, ambii au avut emoţii covârşitoare. Deşi sarcina a decurs ca la carte, iar solista s-a lăsat pe mâna unei echipe de medici cu adevărat profesionişti, cei doi părinţi au căzut pradă superstiţiilor.

Astfel, Andra şi Cătălin au preferat să nu vorbească prea mult despre momentul naşterii, preferând să împărtăşească bucuria abia după ce micuţul David se va naşte.

Solista a acumulat numai 15 kg în timpul sarcinii şi speră să-şi reia cât mai curând activitatea pe scenă. În ultimele săptămâni, cei doi părinţi au fost numai pe drumuri şi s-au ocupat de toate pregătirile necesare.

Andra şi-a făcut bagajul necesar pentru spital. Au terminat de amenajat camera micuţului şi au cumpărat tot ce-i trebuie acestuia după naştere: scutece, cădiţă, biberoane.

„Am reuşit să sădesc un pom, am construit şi am decorat cu tot sufletul o casă, iar acum aştept copilul. Am în­făptuit cele trei minuni din via­ţa unui om, fără de care se spu­ne că nu se poate să treci prin lumea asta”, declara în urmă cu ceva vreme, pentru revista OK!, Cătălin Măruţă.

Venirea pe lume a bebeluşului este cea mai mare bucurie în familiile celor doi soţi, astfel că şi bunicii micuţului au venit în Bucureşti, pentru a fi alături de Andra şi de Cătălin în aceste momente deosebite.

SURSA: http://www.click.ro


TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…