<<< Oferta Cazare in Busteni la Apartament KOGAION >>>


CAZARE APARTAMENT BUSTENI ***

Ce fel de cazare iti doresti? O garsoniera cu 200 ron/zi (living, baie si bucatarie) sau tot apartamentul (dormitor, living, baie, WC de servicu si bucatarie) cu doar 250 ron/zi. Amplasat in cartierul Poiana Tapului, intr-o zona incantatoare dintre Busteni si Sinaia, in centrul obiectivelor istorice si turistice oferite de frumoasele statiuni din Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal), aproape de telecabinele care va duc in tot platoul Bucegi, la cateva minute de Manastirea Sinaia si Manastirea Caraiman, si renumitele castele Peles si Cantacuzino, “Apartamentul KOGAION” ofera tot confortul pentru petrecerea unui sejur de vis sau a unei vacante de neuitat.

Usor accesibil cu masina pe drumul principal, cu loc de parcare rezervat, apartamentul de 2 camere, este situat la etajul 2 al unui imobil nou (2003) cu 2 nivele si mansarda, dispune de un spatiu generos pentru petrecerea unor clipe minunate admirand splendoarea peisajelor de pe balcoanele amenajate. Situat intr-o zona cu pensiuni turistice si case de vacanta apartamentul dispune de o curte generoasa si barbeque grill. Cochet mobiliat cu bucatarie si baie complet echipate “Apartamentul KOGAION” este obtiunea ideala pentru cazare la munte in regim apart-hotel.

Apartamentul dispune de un pat matrimoial si doua canapele extensibile. Fiecare camera dispune de televizor LCD (UPC Digital TV cu 111 canale). Ca si dotari suplimentare bucataria este echipata cu frigider mare, aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, vesela, tacamuri, pahare si tot ce este nevoie pentru sef-catering. Apartamentul dispune de un WC de serviciu si o baie mare dotata cu masina de spalat si cada cu hidromasaj. Suplimentar se poate pune la dispozitie contra cost laptop, DVD, sistem home cinema si altele.

Pentru a beneficia de tot confortul oferit se recomanda cazarea a maxim 5-6 persoane/apartament.

TARIFE CAZARE:


  • Apartament KOGAION (dormitor, living, baie, WC si bucatarie) : 250 ron/zi

  • Garsoniera KOGAION (living, baie si bucatarie): 200 Ron/zi


(maxim 6 pers.)

 

******

* Pentru REZERVARE FERMA este nevoie sa tansmiteti un e-mail ( pe adresa mihai@totpal.ro) cu datele d-voastra de contact, perioada exacta pentru care faceti rezervarea si ulterior sa virati un avans de minim 40% din valoarea serviciilor solicitate in Contul de Card deschis la Raiffeisen Bank – Agentia Busteni RO36RZBR 0000060006084846 pe numele Totpal Mihai Mircea. La acelasi cont se poate face si PLATA INTEGRALA in cazul in care va este mai comod sa faceti transfer bancar si sa evitati plata cash la unitate. Avansul este retinut doar in cazul in care anuntati neprezentarea cu mai putin de 48 de ore inainte de prima zi de cazare rezervata initial.

PENTRU informatii suplimentare si REZERVARI DIRECTE: 

Mihai Mircea TOTPAL – 0720.900.669,0720.900.671;

*** faceti click pe imaginea de mai jos si puteti face un tur virtual al imprejurimilor cu ajutorul mouse-ului


Vizualizare hartă mărită

  • Schimb cazare Munte / Mare

    Salutare, Sunt Mihai și doresc sa va fac o solicitare puțin mai speciala … Schimb de…
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Personale

One Comment

  1. […] Apart. KOGAION […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă ediție a Campionatului Național de Turism Sportiv “Ștafeta Munților” 2019 în Masivul Postăvaru

Asociația Alpin Club PRO-MONT București vă invită la cea de-a II-a Ediție a Trofeului “PRO…