Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Autorităţile caută parteneri pentru „Solidaritatea predeleană“

Autorităţile caută parteneri pentru „Solidaritatea predeleană“

2 min read
0
0
231

Primarul Predealului, Ionel Goidescu, şi preoţii parohi Lucian Vitan şi Gheorghe Constantin Neagovici caută parteneri pentru desfăşurarea proiectului „Solidaritatea predeleană“.

Prin Serviciul de Asistenţă Socială, au fost identificate o parte dintre familiile care au nevoie de sprijin. În plus, preoţii din parohie ştiu, la rândul lor, care sunt persoanele sau familiile cu venituri reduse şi care se străduiesc să îşi asigure traiul zilnic.

Distribuirea produselor care se vor strânge prin această campanie va fi făcută de către oameni de încredere ai bisericilor din Predeal şi Dâmbul Morii.  „Menţionez că totul va fi organizat, iar produsele vor ajunge direct la nevoiaşi, prin intermediul bisericii, fără să existe riscul de a se crea aglomeraţie sau de a apărea suspiciuni asupra destinaţiei acestor ajutoare. Aşteptăm acum şi răspunsul preoţilor parohi pentru continuarea colaborării şi organizarea a două centre de colectare“, a precizat primarul Ionel Goidescu.

Pentru început, primarul va încerca să obţină îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării sau alimente greu perisabile de la companiile care desfăşoară activităţi economice de comerţ şi sunt dispuse să se alăture proiectului social.

SURSA: http://newsbv.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…