Home Câștigătorul concursului viaRomania – ”Rezervi și câștigi” – din luna mai

Câștigătorul concursului viaRomania – ”Rezervi și câștigi” – din luna mai

2 min read
0
0
225

A fost desemnat câștigătorul concursului ”Rezervi și câștigi” din luna mai, concurs organizat de portalul de rezervări online www.viaRomania.eu Câștigătorul a fost ales folosind mecanismul descris în regulamentul concursului, regulament disponibil online la adresa www.viaRomania.eu/concurs.cfm

Domnul Tudor Mincu din București, a rezervat un sejur pe litoralul românesc prin intermediul portalului www.viaRomania.eu și a câștigat un week-end pentru două persoane la Hotel Rina Vista 3* din Poiana Brașov.

Hotelul Rina Vista, clasificat trei stele, este situat în centrul stațiunii Poiana Brașov și face parte din lanțul hotelier Rina Hotels. Situat la o altitudine de 1030 m și structurat pe șase etaje, Hotelul Vista oferă o frumoasă panorama a masivului Postavarul.

Hotelul Rina Vista oferă cazare în 88 de camere duble, 17 camere matrimoniale si o suită. Fiecare cameră este dotată cu: baie, TV, minibar, telefon. Saună, seif, ascensor, gradiniță pentru copii cu supraveghetoare calificată, internet wireless pentru spațiile publice din cadrul hotelului, masaj, închiriere echipament ski, școală de schi și transfer la pârtii, spălătorie sunt doar câteva dintre facilitățile pe care hotelul le poate oferi.

Portalul www.viaRomania.eu va continua seria concursurilor și în lunile următoare acestea urmând a fi anunțate prin intermediul blog-ului viaRomania.eu, a paginii de concurs din cadrul portalului www.viaRomania.eu și pe pagina de Facebook.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …