Home Cătălin Botezatu şi Ioan Andone, investitori la „Tâmpa Gardens“

Cătălin Botezatu şi Ioan Andone, investitori la „Tâmpa Gardens“

5 min read
0
0
222

Complexul rezidenţial din Valea Cetăţii este căutat de fani din lumea fotbalului şi a showbiz-ului. Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, şi-a achiziţionat un apartament de lux, iar designerul Cătălin Botezatu deschide aici „Bamboo”.

Chiar dacă are mari probleme la echipa de club, Dinamo trecând printr-o criză acută de formă, Ioan Andone a sfidat criza financiară, asigurându-şi viitorul prin achiziţionarea unui Penthouse în incinta ansamblului imobiliar „Tâmpa Gardens”, din Braşov. Fostul mare jucător de la Dinamo a plătit 316.500 de euro pentru un imobil de 451,5 mp, la etajul 11 (ultimul) al blocului C din complexul rezidenţial.

Penthouse-ul deţinut de Ioan Andone are trei dormitoare de câte 18 mp, o cameră de zi de 54 mp, un hol de 14 mp, o bucătărie (11,25 mp), trei băi, două spaţii de depozitare şi două terase (una de 223,5 mp şi alta de 24,2 mp).

Deşi, iniţial, lucrările la complexul rezidenţial „Tâmpa Gardens” erau programate să fie finalizate în luna aprilie a anului 2009, construcţia s-a terminat abia luna trecută, iar preţurile la variază între 700 şi 1.050 de euro/mp. Între timp, chiar dacă a finalizat lucrările, firma constructoare a intrat în insolvenţă.

Influenţat de soţie

Antrenorul de la Dinamo a investit circa 100.000 de euro pentru mobilarea şi utilarea apartamentului, astfel că suma totală plătită pentru imobil ajunge la aproape 420.000 de euro. „Soţia şi-a dorit enorm să ne cumpărăm apartamentul, dar şi mie mi-a surâs ideea. Îmi place foarte mult zona, deoarece avem parte de multă linişte şi spaţiu verde. Chiar weekend-ul trecut am terminat de mobilat apartamentul şi ne putem muta oricând la Braşov. Deocamdată, am treabă multă la Dinamo şi nu prea ajung pe la Braşov, dar vacanţele le vom petrece aici. Abia aşteptăm vacanţa de iarnă pentru a ne relaxa în noul apartament. Probabil, soţia mea se va muta încă de luna aceasta la Braşov. Am ales Braşovul întrucât îmi place zona, iar oamenii sunt deosebiţi”, a declarat Ioan Andone.

Andone, vecin cu Botezatu

Celebrul designer Cătălin Botezatu nu a rămas impasibil la condiţiile oferite de amsablul rezidenţial „Tâmpa Gardens”. Acesta şi-a achiziţionat un întreg complex de aproape 400.000 mp, pentru care a plătit circa 280.000 de euro. Botezatu a amenajat această locaţie şi intenţionează să inaugureze, pe 28 octombrie, Clubul Bamboo din Braşov. „Din octombrie o să mă mut în Braşov. Nu glumesc, probabil că o să mai fac naveta Bucureşti-Braşov, însă o să stau câteva luni numai în Braşov”, declara Botezatu.

SURSA: http://www.adevarul.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…