Home Breaking News Cauti schele metalice de inchiriat? Bucura-te de calitate garantata, suport in montaj si transport gratuit!

Cauti schele metalice de inchiriat? Bucura-te de calitate garantata, suport in montaj si transport gratuit!

6 min read
0
0
704

Daca studiezi, chiar in acest moment, oferta de servicii de inchirieri schele metalice de pe piata, avem o veste buna! Ai cele mai avantajoase preturi, suport si asistenta tehnica in montaj, dar si transport asigurat, daca vei colabora cu unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de constructii.

Toate instrumentele si utilajele necesare pentru organizarea si amenajarea unui santier de constructii se gasesc in oferta: de la masini de taiat, compresoare, schele, sisteme de cofrare, popi metalici si sprijiniri de santuri, la utilaje grele, precum mini-excavatoare sau buldo-excavatoare, fie ca vrei sa le inchiriezi, fie ca vrei sa le cumperi. Afla ce beneficii ai daca inchiriezi in loc sa cumperi si care sunt structurile metalice la care ai oferte bune.

 

Care sunt cele mai importante schele in santierele de constructii

Din arsenalul unui firme de constructii nu pot lipsi: schelele fixe de fatada, schelele reglabile de interior si schelele mobile. Aceste structuri metalice provizorii asigura buna desfasurare a activitatilor la inaltime si permit mai multe planuri de lucru. Iti recomandam schela fixa de fatada cu o latime a campului de lucru de 1m, si cu o capacitate de sustinere de pana la 300 kg/m².

Inaltimea maxima, optima, pentru montare este de 50 m, iar planurile de lucru sunt recomandate a fi zincate. De asemenea, o necesitate este si schela mobila zincata, care poate avea o inaltime maxima de 15 m, precum si o sarcina maxima de 200 kg. Dimensiunile optime solicitate sunt 2 x 1.20 m. Schela reglabila de interior este un mare avantaj pe teren.

 

Ce avantaje ai daca inchiriezi, in loc sa cumperi

Serviciile de inchiriere a utilajelor si accesoriilor folosite in constructii vin la pachet cu multiple avantaje, mai ales pentru firmele mici. In primul rand, nu vei avea nevoie de personaj specializat in montajul si intretinerea acestor echipamente, dar nici de spatiu dedicat pentru depozitare.

In al doilea rand, iti vei eficientiza mult costurile, timp in care vei dispune de cele mai moderne, mai noi si mai sigure echipamente de ultima generatie in constructii. Mai mult, vei beneficia de servicii extra, incluse in pret, precum: transportul si manipularea schelelor metalice sau asistenta si suportul in montaj. Iti vei duce la indeplinire toate tipurile de proiecte, avand parteneri de incredere care sa iti asigure partea de echipamente. Merita!

 

De ce sa cumperi cand poti beneficia de inchiriere schele metalice?

Iti recomandam sa colaborezi direct cu Lucinvest.ro, un nume cu rezonanta pe piata echipamentelor tehnice folosite in constructii. Lucinvest.ro are cele mai bune preturi la serviciile de inchiriere schele metalice, desi se ocupa si de comercializarea acestor echipamente. Iti poate furniza toate produsele de care ai nevoie: de la schele, la sisteme de cofrare, accesorii si utilaje, scule si unelte, astfel incat sa iti acoperi – complet – necesarul de logistica din amenajarea unui santier.

Toate produsele sunt de maxima calitate si asigura un plus de siguranta pe campul de lucru. Serviciile oferite de Lucinvest.ro sunt, pur si simplu, ireprosabile. Se asigura ca ai parte de suport si asistenta in montaj, dar si de transport asigurat. In plus, oferta este destinata tuturor, indiferent de locatie. Lucinvest.ro s-a implicat, de-a lungul timpului, in proiecte care s-au derulat pe teritoriul Bucurestiului, in Galati si in Iasi, in Topoloveni, Buftea si alte orase.

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…