Cazare in SinaiaSTUDIO CENTRAL

APARTHOTEL-ul “STUDIO CENTRAL” SINAIA cuprinde două garsoniere (apartamente tip studio) in acelasi imobil, de aproximativ 35 mp. fiecare, situate la parterul >>> STUDIO CENTRAL SINAIA și subsolul clădirii >>> BEST CHOICE STUDIO.

“STUDIO CENTRAL SINAIA”

pune la dispozitie, in regim hotelier (self check in & self catering), 4 locuri de cazare intr-o garsoniera (apartament tip studio), cu o singura camera, situata la PARTERUL cladirii , compusa dintr-o camera spatioasa, modern mobilata si dotata (sifoniere, comode, pat matrimonial si canapea extensibila, lenjerii de pat si asternuturi), baie proprie, bucatarie tip chicineta, complet echipata (frigider mare, plita pe gaz, cuptor electric, filtru de cafea, vesela, tacamuri, oale si ustensile pentru gatit, pahare, cesti, etc.), hol si balcon. Baia este dotata cu cabina de dus, avand la dispozitie prosoape, hartie igienica, sapun lichid si uscator de par.

 

“BEST CHOICE STUDIO

pune la dispozitie, in regim hotelier (self check in & self catering), 4 locuri de cazare intr-o garsoniera (apartament tip studio), cu o singura camera, situata la SUBSOLUL cladiri, compusa dintr-o camera spatioasa, modern mobilata si dotata (sifoniere, comode, pat matrimonial si canapea extensibila, lenjerii de pat si asternuturi), baie proprie, bucatarie mare cu loc pentru servit masa, complet echipata (frigider mare, plita pe inductie, cuptor electric, filtru de cafea, vesela, tacamuri, oale si ustensile pentru gatit, pahare, cesti, etc.), si hol. Baia este dotata cu cabina de dus, avand la dispozitie prosoape, hartie igienica, sapun lichid si uscator de par.

<<< ATENTIE!!! camera fiind situata la subsolul cladirii nu are ferestre cu vedere, ci doar 3 luminatoare folosite si pentru aerisire (vezi fotografiile absolut reale). Deasemenea semnalul de telefonie mobila, in interior poate fi afectat in functie de vreme si tipul aparatului pe care il folositi, insa semnalul Wi-Fi este foarte bun si poate fi folosit si in acest scop (apelare prin WhatsApp, Facebook, Skipe, etc.)>>>

Detalii suplimentare valabile pentru ambele unitati:

 • se pune la dispozitie GRATUIT un loc de parcare (in zona privata sau pe strada) pentru o masina de fiecare unitate.
 • unitatile dispun de:
  • WiFi gratuit
  • Televizor LED Smart conectat prin UPC la 162 canale digitale (130 SD + 32 HD),
  • acces Netflix nelimitat.
 • cazarea se face incepand cu orele 16.00, sub rezerva ca echipa de curatenie sa termine treaba daca avem iesire in aceiasi zi. Bagajele pot fi lasate la locatie daca se ajunge mai devreme!
 • cheile pot fi luate fie de la receptia unitatii, fie din seif-ul amplasat la intrarea in cladire (codul de acces vi se poate comunica telefonic in ziua sosirii)
 • eliberarea camerelor se poate face la orice ora, dar nu mai tarziu de 12.00, exceptie facand doar cazurile anuntate in prealabil si aprobate de proprietar.

Cele două apartamente sunt situate în zona ultracentrala, foarte aproape de următoarele puncte de interes: 

 • Parcul Central “Dimitrie Ghica”: 7 minute de mers pe jos (500 m.)
 • Gara principala Sinaia: 10 min. de mers pe jos (800 m.)
 • Manastirea Sinaia: 1,1 km. ( 4 minute cu masina)
 • Carpati Shopping Center: 1,2 km. ( 2 minute cu masina)
 • Castelul Peles: 1,7 km. (6 min cu masina)
 • Centrul Cultural “Carmen Silva”: 20 min. / 1,4 km. ( 3 minute cu masina)
 • Gondola Sinaia: 50 min. / 3,1 km. ( 9 minute cu masina)

Inchirierea se face in regim hotelier (pt. min. 2 nopti) prin urmatorul plan tarifar:

 • STUDIO CENTRAL SINAIA – situat la parter: 250 ron/zi/garsoniera
 • BEST CHOICE STUDIO – situat la subsol: 200 ron/zi/garsoniera
 • APARTHOTEL “BEST CHOICE” – ambele garsoniere: 400 ron/zi/2 garsoniere

Detalii suplimentare si REZERVARI la Tel: 0720.900.669 sau Email sinaiaapartament@gmail.com

===================================

* Pentru REZERVARE FERMA este nevoie sa tansmiteti un e-mail ( pe adresa mihai@totpal.ro) cu datele d-voastra de contact, perioada exacta pentru care faceti rezervarea si care unitate doriti sa o rezervati. Ulterior trebuie sa virati un avans de minim 50% din valoarea serviciilor solicitate in Contul de Card deschis la Raiffeisen Bank – Agentia Busteni RO36RZBR 0000060006084846 pe numele Totpal Mihai Mircea. La acelasi cont se poate face si PLATA INTEGRALA in cazul in care va este mai comod sa faceti transfer bancar si sa evitati plata cash la unitate. Avansul este retinut doar in cazul in care anuntati neprezentarea cu mai putin de 14 zile inainte de prima zi de cazare rezervata initial.

PENTRU informatii suplimentare si REZERVARI DIRECTE va stam la dispozitie cu urmatoarele numere de telefon: 0720900669 – Mihai sau 0787512093 – Raluca

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copilul tau se uita ore in sir la desene? Cum ii influenteaza ele modul de a gandi si actiona?

Fiecare parinte trebuie sa stie asta! In timpul socializarii si ca urmare a acesteia, oame…