Home Stiri Recomandate Ce avantaje iti ofera pardoselile epoxidice? Afla cat mai multe informatii utile despre acestea

Ce avantaje iti ofera pardoselile epoxidice? Afla cat mai multe informatii utile despre acestea

6 min read
0
0
216

Sa pui bazele unei constructii reprezinta o provocare in toata regula. Esti mereu preocupat sa gasesti doar produse de inalta calitate, care sa iti asigure un grad sporit de confort, dar mai ales de siguranta pentru o perioada indelungata de timp. Pentru ca o fundatie sanatoasa are nevoie de protectie in fata tuturor pericolelor, optiunea ideala pentru tine din toate punctele de vedere este aplicarea unor pardoseli epoxidice.

Rasinile care stau la baza acestui produs iti asigura un mediu ideal desfasurarii activitatilor de zi cu zi, indiferent de domeniul de activitate. Indiferent ca vorbim despre o cladire de birouri, o hala industriala sau o fabrica farmaceutica, siguranta este cea care isi va pune amprenta inca de la prima aplicare. In plus, avantajele nu se opresc aici si vin sa iti asigure un mediu excelent pentru desfasurarea activitatilor de zi cu zi, in concordanta cu toate masurile si normele de siguranta.

Pardoseli epoxidice – calitate la preturi avantajoase

Preturi potrivite pentru toate buzunarele

In primul si in primul rand, pardoselile epoxidice au preturi potrivite pentru toate posibilitatile si vin intr-o gama variata de modele. In acest fel, acestea se pot integra cu usurinta in orice tip de design si in orice sfera de activitate si investitia va fi cu siguranta una inteligenta, cu rezultate pe termen scurt, mediu si lung.

Materiale rezistente in timp

Spre deosebire de alte tipuri de pardoseli, cele epoxidice vin la pachet cu un nivel maxim de siguranta in fata factorilor de natura mecanica. Materialele care stau la baza podelei sunt determinate de un grad ridicat de elasticitate, acest lucru fiind de folos mai ales in industriile in care traficul este intens si de mare tonaj. De asemenea, datorita proprietatilor care de cele mai multe ori fac diferenta, pardoselile epoxidice fac fata cu brio schimbarilor de temperatura si contureaza un mediu sigur pentru desfasurarea activitatilor de serviciu.

Suprafata usor de curatat si igienizat

Precum si in cazul celebrelor pardoseli poliuretanice, si aceste pardoseli epoxidice prezinta suprafete igienice si lipsite de microbi. Acest lucru este posibil datorita suprafetei netede, lipsita de rosturi si de imbinari si care se traduce printr-un mediu care nu este propice formarii bacteriilor si mizeriei. Tocmai din acest motiv, rasinile epoxidice se folosesc cu precadere in sectorul farmaceutic si alimentar, asigurand un grad maxim de igiena.

Podea care mentine un echilibru termic

Totodata, un avantaj important pe care il au aceste pardoseli epoxidice este faptul ca izoleaza excelent incaperile in timpul sezonului rece. Pierderile de caldura la nivelul solului nu vor mai fi o problema, iar temperatura se va mentine constanta pe tot parcursul iernii si nu numai.

Aplicare in doar cativa pasi simpli

Nu in ultimul rand, rasinile epoxidice sunt responsabile pentru o aplicare simpla si rapida a podelei. Placa se toarna intr-un strat uniform, urmarind cativa pasi simpli, iar aceasta se va usca in timp record. In acest fel, disconfortul realizat de lucrarile de renovare nu iti vor da batai de cap pentru o perioada prea lunga de timp, iar activitatile de zi cu zi vor reveni la normal in doar cateva momente.

Pardoseliindustriale.ro, expertii pardoselilor tale

Daca esti in plin proces de renovare si ai nevoie de ajutor in  ceea ce priveste podelele, expertii de la Pardoseli Industriale iti asigura tot suportul de care ai nevoie. Acestia te pun fata in fata cu o gama variata de produse si de servicii determinate de profesionalism si de siguranta pentru o perioada indelungata de timp.

De la pardoseli epoxidice la pardoseli poliuretanice, rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar beneficiile isi vor face simtita prezenta inca de la prima aplicare!

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Povestea unui tânăr adevărat, pe două continete / Schiță / Narator MELANIA RUSU CARAGIOIU

Prolog: O poveste, care pare,  cum sunt toate poveștile, dar care se înscrie în.economia d…