Home Breaking News Stiri Exclusive Cele Mai Bune Cărţi de Fashion pe Care Iubitorii de Modă ar Trebui să le Citească

Cele Mai Bune Cărţi de Fashion pe Care Iubitorii de Modă ar Trebui să le Citească

9 min read
0
0
1,047

Dacă eşti pasionat de modă, stil şi fashion, lectura cărţilor din acest domeniu ar trebui să fie o parte esenţială a educaţiei tale. Moda înseamnă mai mult decât o paradă de rochii fabuloase pe podiumul caselor de fashion, un ghid pentru viaţa de lux şi un motiv de cheltuieli şi cumpărături non-stop!

Poate fi vorba despre cum să arăţi bine în faţa camerei de filmat sau de fotografiat, cum să obţii ţinute adecvate şi distractive pentru birou şi cum să îţi faci viaţa mai frumoasă şi mai incitantă.

Citind cărţi de fashion, despre istoria modei şi evoluţia ei de-a lungul timpului, vei dobândi o altă perspectivă şi vei înţelege mai bine modul în care moda a influenţat evoluţia oamenilor. Şi, dacă vrei să începi şi tu să explorezi această lume incitantă, iată câteva cărţi de care ar trebui să ţii cont.

Elements of Fashion and Apparel Design de Sumathi GJ

Este o carte care prezintă terminologia din modă, principiile, elemente de design şi o istorie a acestora. Dacă ești pasionat de fashion şi urmezi studii în domeniu sau vrei să te apuci de acest lucru, această carte te poate ajuta foarte mult pentru a înţelege conceptele mai uşor şi a face primii paşi. Este una dintre cele mai bune cărți de modă şi orice pasionat ar trebui să o citească.

History of Modern Fashion de Daniel James Cole și Nancy Deihl

După cum sugerează şi titlu, această carte este un tratat de istorie a modei. Abordează domeniul deceniu după deceniu, din 1850 şi până în 2010 şi oferă numeroase detalii importante. Este o carte propusă pentru Premiul pentru Publicare Millia Davenport al Societății de Costume din America în 2016.

Fast-Fashion, Fashion Brands & Sustainable Consumption

Cartea vorbeşte despre impactul modei în industria fashion şi despre deficienţele acesteia. Conectează mărcile la modă şi ascensiunea brandurilor sustenabile, vorbind despre tehnicile de fashion rapid şi durabil. În contextul preocupării globale pentru problemele de medium, aceasta este o carte must read!

Fashion in Film de Adrienne Munich

Este o carte care te va introduce în prezentările de modă, designul de costume şi diferite tipuri de texturi şi ţesături. Vorbeşte despre proiectarea costumelor în filme şi psihologia din spatele tendinţelor. Este o carte distractivă din care vei înţelege cum funcționează moda în industria cinematografică.

End of Fashion de Teri Agins

Această carte vorbește despre cum se schimbă piața și modul în care acest lucru afectează businessul în domeniu fashion pentru totdeauna. Este una dintre cele mai bune cărți de modă şi ar trebui să o citeşti dacă vrei să înţelegi mai bine fenomenul.

Fashion & anti-fashion de Ted Polhemus

În această carte, autorul explorează moda ca limbaj şi mijloc de comunicare şi tratează aspectele legate de identitate şi politica în fashion. Clarifică o mulţime de concepte sociale şi este una dintre cele mai bune cărţi despre modă.

Vogue: The editor’s eye de Anna Wintour

Este o carte iconică din domeniul modei care te va ajuta să înţelegi rolul esenţial pe care îl au editorii şi jurnaliştii de fashion. Evoluţia revistelor fashion este uluitoare şi a modelat modul în care a evoluat moda.

The Little dictionary of Fashion de Christian Dior

Este un ghid suprem despre coafura femeilor şi îţi va oferi răspuns la o mulţime de întrebări: ce să porţi, ce ţinută să alegi în funcţie de ocazie, accesorii şi sfaturi de styling. Această carte este, de fapt, un manual fermecător pe care ar trebui să-l aibă orice femeie modernă!

Woman in Clothes de Sheila Heti

Am ajuns la un bestseller în New York. Cartea te poartă prin discuţia cu femei de naționalități diferite. Dacă te consideri o fashionistă şi cauţi cărţi şi reviste reprezentative pentru acest domeniu, trebuie să citeşti şi această carte.

Love style life de Garance Dore

Este un alt bestseller al New York Times care, prin povestiri drăguţe, scoate în evidență vocea și viziunea din spatele abordării proaspete și atrăgătoare a stilului. Prezintă viaţa ca o poveste de culise în spatele liniilor modei, presărând poveştile cu vibrația franțuzească şi potriviri între diverse concepte de stil.

Paris: Through a fashion eye de Megan Hess

Celebra ilustratoare Megan Hess te va purta în această carte prin lumea modei. Este o carte pe care greu o vei lăsa din mână şi pe care trebuie să o citeşti dacă eşti interesată de fashion.

Coco-Chanel: An illustrated world of fashion icon de Megan Hess

Este o carte care ilustrează istoria mărcii şi povestea designerului ale cărui colecții au avut o semnificație covârşitoare în industria modei. Vrei să fii designer de modă și cauți o anumită motivație, el este cel mai influent designer care a existat vreodată!

Iconic: The master of Italian Fashion de Megan Hess

Este o carte care celebrează Italia, moda şi luxul. Cartea vorbeşte despre primii 10 designeri ai Italiei, Versace, Dolce și Gabbana, Fendi, Valentino, Pucci, Prada, Miu Miu, Missoni, Gucci și Armani.

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…