Home “Citeşte şi dă mai departe” …

“Citeşte şi dă mai departe” …

2 min read
0
0
323

– o ediţie plină de SURPRIZE –

Echipa  Lecturi Urbane Câmpina şi Clubul de limbi străine Frizzly vă invită vineri,  29 iulie, incepând cu ora 15:00, în parcul de la Milia unde se va desfăşura cea de-a şasea ediţie a campaniei “Citeşte şi dă mai departe”.

Lecturi Urbane este un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii.

Campania este iniţiată de voluntarii Civika.ro şi numără deja tot mai mulţi susţinători voluntari in peste 30 de oraşe. Vor fi impărţite trecătorilor aproximativ 400 de cărţi pe care “Lecturi Urbane” le oferă cadou impreună cu alte multe surprize.

Organizatorii şi susţinătorii campaniei au pregătit variate activităţi menite să promoveze lectura : ateliere de creaţie cu subiecte “rupte” din cărţi, (ateliere de pictură, modelare in lut, pictură pe pânză impreună cu echipa “Sacoşa de pânză”, etc.),  teatru de marionete, bodypainting, chiar şi ateliere de coregrafie şi sport.
Nu vor lipsi nici limonada, prăjiturile home-made şi plăcintele cu răvaşe din cărţi. Timp de câteva ore, facem totul să iţi reamintim plăcerea de a citi.

Campanie initiaţă de  CIVIKA.RO

SURSA: http://ziaruloglinda.blogspot.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …