Home Breaking News Stiri Brasov Clubul Rotary – Cetatea Braşov vă invită la „Cursa Trăsniţilor” editia 2012

Clubul Rotary – Cetatea Braşov vă invită la „Cursa Trăsniţilor” editia 2012

6 min read
0
0
315

Clubul Rotary – Cetatea Braşov vă invită la cea de-a 5-a sa ediţie anuală de iarnă de rang înalt „Cursa Trăsniţilor” – cel mai mare şi mai tare eveniment de strângere de fonduri şi voie bună din România – o cursă la vale cu sănii făcute acasă de participanţi. Cursa are loc Sâmbătă, 28 ianuarie 2012, în Poiana Braşov, pe pârtia Bradu.

Echipele participante (sau o singură persoană) pot fi formate din membrii familiei, prieteni sau reprezentanţii unei companii.

  • Mulţimea spectatorilor care vin să urmărească Cursa Trăsniţilor şi evenimentele care se desfăşoară în aceeaşi zi a crescut de la câteva sute  în primul sezon până la peste 3000 de spectatori la ultima ediţie.
  • Pregătiţi-vă nu doar să paticipaţi la Cursa Trăsniţilor cu propriile sănii ciudate, ci şi să vă distraţi la multitudinea de concursuri precum „Guitar Hero în Aer”, „Miss Cursa Trăsniţilor” (şi băieţii sunt invitaţi să concureze pentru titlul acesta!), Limbo, etc.
  • Bineînţeles, va cânta muzica şi va fi băutură şi mâncare toată ziua – toate ducând la evenimentul nopţii, Cursa Trăsniţilor, care va începe la ora 19:00 cu un impresionant show de Lasere.
  • Banii adunaţi din strângerile de fonduri, de la sponsori, taxele de participare şi donaţiile vor fi primite de Rotary Club Braşov pentru proiectul „For A Better Education” („Pentru O Educaţie Mai Bună”).

Taxa de participare în perioada de înscriere, până în 22 ianuarie 2012, este de:

  • 15 RON / pers. pentru echipele care nu fac parte dintr-o companie
  • 1000 RON / echipa pentru cele care reprezintă o companie (max. 6 persoane)
  • Fiecare persoană în plus va plăti 100 RON.

Pentru înscrieri, contactaţi:

RedCarpet la nr. de telefon 0728.33.66.11 sau la contact@redcarpet.ro

Taxa de participare pentru persoanele care se înregistrează pe Bradu în ziua desfăşurării Cursei Trăsniţilor este de:

  •     30 RON / pers. pentru echipele care nu fac parte dintr-o companie

«Bucuria noastra cea mai mare este ca de la o editie la alta Cursa Trasnitilor creste iar brasovenii sunt in numar tot mai mare alaturi de noi. Cursa Trasnitilor” este un pretext! Un pretext de a aduce in aceelasi loc, uniti de aceleasi idealuri oamenii de calitate, oamenii cu initiativa, oamenii care fac comunitatea sa evolueze! Dorim sa le multumim si pe aceasta cale tuturor celor care ne sustin : concurentilor, spectatorilor si, nu in ultimul rand, sponsorilor nostri si sa le promitem ca si de acum incolo ne vom stradui sa fim la inaltimea asteptarilor lor ! », a declarat Romulus OPRICA, presedinte al Clubului Rotary Citadel Brasov (2011-2012).

ROTARY CLUB BRASOV CITADEL

Clubul Rotary Brasov Citadel, în calitatea sa de organizatie non-profit, este al doilea club Rotary din Brasov, fiind înfiintat în Iunie 2007; este unul dintre cele mai „tinere” cluburi din tara, cu o medie de vârsta între 30-35 de ani, membrii clubului fiind în majoritatea sa de nationalitate româna, dar si expati locati în Brasov.

Clubul Rotary Brasov Citadel este parte a Rotary International, fiind unul dintre cele 33.000 de cluburi Rotary din peste 200 de tari care îndeplinesc servicii în comunitatea lor locala si în strainatate.

Rotary International este o organizatie de nivel international, cu mai mult de 1.2 mil membrii, fiind singura organizatie non-guvernamentala cu reprezentare la ONU. Membrii Rotary sunt oameni de afaceri si nu numai, ghidati de inalte standarde etice care-si unesc eforturile pentru realizarea de proiecte umanitare, sociale, educative in sprijinul si folosul comunitatii.

Contact:
Mandana HadjiDai
RedCarpet srl
Marketing Communications Agency
0728-33 66 11
contact@redcarpet.ro
 
SURSA: http://www.cursatrasnitilor.ro/
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…