Asociaţia „Noi Românii” este indignată de apariţia pe site-ul YouTube, (vezi filmuletul de mai jos) a unui îndemn denumit 26 iunie 2011- Mobilizare naţională la Sfântu Gheorghe”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=FNrAIEGxplc

Sloganurile şi imaginile folosite sunt foarte emoţionante şi ar putea crea impresia că românii vor acţiona aşa cum doresc cei ce au lansat această provocare. Nici una din asociaţiile ce apar în filmuleţ nu au luat această iniţiativă şi nici una din publicaţiile ce apar acolo nu sprijină această acţiune ce acum nu-şi are rostul.

Descifrăm cu uşurinţă, noi românii ce citim adevărtele cărţi de istorie, scenariul mineriadelor ce „prietenii” de care ne rugăm zilnic să ne apere Dumnezeu, ni le pregătesc, servesc şi ne îndeamnă să le jucăm, spre binele lor şi NU al nostru al românilor.

Aşa se începe, în zilele noastre, destructurarea unei ţări. Se fac mari adunări populare care degenerează în conflicte deschise între persoane ca apoi să fie justificată o intervenţie străină sau să se internaţionalizeze un conflict ce de fapt nu există decât în mintea celor ce-l provoacă.

Români! Dacă va fi nevoie nu trebuie să ne adunăm la Sfântu Gheorghe, unde nu se ia decizia, ci la Bucureşti acolo unde putem fi trădaţi sau nu.

Rugăm pe toţi cei cărora le transmitem comunicatul de faţă să ne ajute ca, mesajul nostru, al celor ce trăim în judeţul Covasna, să fie cunoscut de cât mai mulţi români pentru a nu cădea în capcana adversarilor.

Asociaţia „NOI ROMÂNII”

Autorizaţie nr. 13/25.11.2003;40-2/22848

Adresa de corespondenţă:

Str. Unirii, nr. 3, bl.9, sc.G,  ap.10, oraş Covasna, 525200,

Jud. Covasna, tel. 0743150500,

e-mail: office@noiromanii.ro

Director executiv,

Ioan Mugur TOPOLNIŢCHI

23 iunie 2011

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In

Adresa ta de email nu va fi publicată.