Home Concurs!!!! Câştigă 2 bilete gratuite la STEP UP – dansul dragostei!

Concurs!!!! Câştigă 2 bilete gratuite la STEP UP – dansul dragostei!

2 min read
0
0
193

Mă întrebau zilele trecute nişte amici unde se mai poate dansa prin Braşov – exceptând cluburile pentru tineret cu fustiţe roz şi muzică mixată back2back. Habar nu am avut ce să-i răspund, aşa că vă întreb pe voi:

Unde aţi dansat ultima dată prin Braşov şi cum a fost?

Cel mai mişto răspuns primeşte o invitaţie pentru 2 persoane la un film cu şi despre dans – o premieră adusă la Braşov de Cityplex din Eliana Mall.

Step UP – Dansul dragostei.

Luke este un dansator de street-dance orfan, care încearcă cu disperare să nu fie evacuat din adăpostul său : un depozit dărăpănat care constituie refugiul dansatorilor din întreaga lume. Această familie de conjunctură are o trupă de dans, House of Pirates (Casa Piraţilor). Pentru ca trupa să supravieţuiască, trebuie să îşi învingă rivalii consacraţi, House of Samurai (Casa Samurailor) în cadrul Competiţiei World Jam, unde cele mai bune trupe din lume concurează pentru un premiu uriaş în bani.

Povestea îl urmăreşte pe Luke pe diversele scene clandestine de dans din oraş, în căutarea de noi talente pentru a întregi trupa Piraţilor şi a-i ajuta să câştige campionatul. Într-un final, găseşte doi dansatori potriviţi: Natalie, o dansatoare de street dance învăluită în mister şi Moose, personaj secundar în Step Up 2 – The Streets, care acum este în primul an la NYU.

Concursul se închide mâine (14 oct) dimineaţă la ora 10.30.

SURSA: http://prinbrasov.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…