Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni CONCURS de cultură generală – “Buşteni, perla de sub Caraiman”

CONCURS de cultură generală – “Buşteni, perla de sub Caraiman”

4 min read
0
0
584

Radio România Internaţional, în parteneriat cu Primăria oraşului Buşteni şi Centrul Cultural “Aurel Stroe” lansează un concurs de cultură generală intitulat “Buşteni, perla de sub Caraiman”. Competiţia este special dedicată oraşului Buşteni şi se adresează atât românilor stabiliţi în străinătate, cât şi ascultătorilor postului de radio mai sus menţionat din întreaga lume.

Marile premii constau în două sejururi, pentru câte două persoane, de 7 nopţi, cu pensiune completă, la Hotelul “Alexandros” din Buşteni, organizate în luna februarie 2012 pentru a coincide cu “Zilele oraşului Buşteni”, atunci când se va desfăşura Campionatul Mondial şi Cupa Mondială de Escaladă pe Gheaţă.

Participanţii la concurs vor trebui doar să urmărească emisiunile Radio România Internaţional, site-ul www.rri.ro şi profilurile de pe Facebook, Twitter şi Flickr şi să răspundă în scris, până pe 15 decembrie 2011, la un set de întrebări.

Într-un interviu acordat echipei Radio România Internaţional, primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, a adresat publicului RRI următorul îndemn: “Vreau să le propun să se înscrie la concurs pentru că  cei care vor câştiga vor avea ocazia să vadă oraşul Buşteni cu o nouă faţă, afişându-se astăzi printre staţiunile turistice de interes naţional, alături de alte staţiuni internaţionale. Câştigătorii vor avea ocazia să cunoască oraşul îndeaproape. Buşteniul este un oraş atractiv. Peisajul este deosebit. Buşteniul de astăzi este în plină dezvoltare”.

Totodată, primarul Emanoil Savin îi asigură pe cei care se vor înscrie la concursul organizat de Radio România Internaţional că “vor petrece un sejur de vis la Buşteni. Vor avea acces un sezon întreg pe pârtiile din Buşteni, dintre care una este pârtia olimpică de snowboard. Avem acolo un Fun Park şi zona unde organizăm Campionatul Mondial de Escaladă. România este una dintre ţările organizatoare ale acestui tip de campionat, alături de Italia sau de Elveţia. Deci Buşteniul se află în rândul staţiunilor internaţionale.”

Devenite tradiţie, concursurile de cultură generală ale RRI s-au bucurat de-a lungul timpului de un mare succes, printre câştigători numărându-se ascultători din SUA, Marea Britanie, Franţa, Belgia, Suedia, Danemarca, Olanda, Germania, Austria, China, Maroc, Rusia, Spania, Brazilia, Italia, Belarus, Ucraina, Serbia.

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi la începutul lunii ianuarie 2012.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…