Home Cronica Cârcotașilor revine pe 9 martie. Producător: Șerban Huidu

Cronica Cârcotașilor revine pe 9 martie. Producător: Șerban Huidu

7 min read
0
0
445

“Cronica Cârcotaşilor”, un show produs şi supervizat de Şerban Huidu, revine din 9 martie, de la ora 20.30, la Prima TV, alături de Mihai Găinuşă şi echipa emisiunii urmând să vină şi “un personaj surpriză”.

Astfel, din echipa “Cronica Cârcotaşilor” vor face parte Mihai Găinuşă, Cătălin Dezbrăcatu’, Mistreţu’, Puştiu’, bebeluşele şi “personajul surpriză”. Alături de aceştia va fi şi trupa Jukebox.

În comunicatul remis de Prima TV se precizează doar că emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” este “un show produs şi supervizat de Şerban Huidu”.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Prima TV nu au spus dacă Şerban Huidu va prezenta alături de Mihai Găinuşă emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”, precizând doar că show-ul va avea “un personaj surpriză”.

Realizatorul de radio şi de televiziune Şerban Huidu a scris, pe 22 februarie, pe blogul lui, că face recuperare o dată pe zi şi “trage tare” pentru a-şi relua cât mai curând activităţile.

“Am citit mesajele de încurajare şi pe cele cu răutăţi, dar nu mă afectează, nu le bag în seamă. Oricum sunt puţine. Fac recuperare o dată pe zi. Merg la bazin şi fac recuperare. În această perioadă am învăţat mult. Care sunt valorile vieţii şi pentru ce trăim! Familia şi prietenii. O să fiu cât mai curând alături de voi. E o promisiune!”, a scris Şerban Huidu pe blogul lui, într-un post intitulat “Trag tare!”.

Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România. La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban Huidu se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

În 14 februarie, Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM şi a intrat în direct câteva minute la emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”. Emisiunea matinală “Cronica Cârcotaşilor” de pe postul de radio Kiss FM a fost reluată în 24 ianuarie, fiind prezentată de Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, în absenţa lui Şerban Huidu, care la momentul respectiv era încă internat în Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece.

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale. Lui Huidu i s-a făcut, pe 30 decembrie, o tomografie computerizată, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene, spunea, la momentul respectiv, într-o conferinţă de presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îl trezească din comă.

Huidu a ieşit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci că refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune “de săptămâni”, însă s-au declarat optimişti. De asemenea, medicii au precizat că, datorită faptului că purta o cască de protecţie, Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală.

La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

Din 2007, Prima TV face parte din grupul paneuropean ProSiebenSat.1, care operează în România şi televiziunea Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM şi onefm.ro şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

SURSA: http://www.mediafax.ro

VEZI AICI ULTIMA LOR EMISIUNE DIN 2010

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …