Home Cupa „Rotary Club“ la tenis

Cupa „Rotary Club“ la tenis

7 min read
0
0
289

Clubul „Rotary“ Braşov organizează, în perioada 5-8 mai, cea de-a patra ediţie a Cupei „Rotary Club Braşov“ la tenis de cîmp, competiţie adresată amatorilor. Concursul are ca scop principal strîngerea de fonduri pentru organizarea, în colaborare cu Tenis Club Olimpia, a unor cursuri de tenis pentru copii din familii cu venituri reduse. Se încearcă, astfel, să fie oferite unor copii mai puţin privilegiaţi şansa de a se afirma într-un sport rezervat de obicei doar celor care provin din familii cu venituri mari. Concursul se va desfăşura pe mai multe categorii: masculin +30, +45 şi +60, feminin – open, dublu open pentru amatori şi dublu gold la care vor lua parte cupluri formate din un sportiv amator şi un fost jucător de tenis. Competiţia se va desfăşura pe terenurile Complexului Sportiv „Olimpia“, partidele urmînd a se desfăşura pe sistemul cel mai bun din trei seturi, setul decisiv urmînd a fi, de fapt un super-tiebreak care se va juca pînă la 9. Excepţie vor face finalele fiecărei categorii cînd setul decisiv se va juca normal.
În premieră pentru această competiţie va fi organizat şi un tablou de consolare, astfel că fiecare participant va disputa cel puţin două meciuri. Capii de serie vor fi stabiliţi joi, înaintea tragerii la sorţi, pe baza punctelor acumulate la ediţiile trecute ale turneului. Înscrierile se pot face pînă mîine, 4 mai, telefonic la numărul 0722/223.063, taxa de participare fiind de 150 de lei/persoană pentru concursul de simplu şi de 70 lei/persoană pentru concursul de dublu. „Ca de fiecare dată, competiţia este dotată şi cu premii foarte interesante, deşi sperăm ca marii beneficiari ai acestui turneu să fie copiii care din vară vor avea şansa să înveţe tenis pe arena unde au jucat toţi marii jucători români, începînd cu Ion Ţiriac“, a declarat Marian Tiţa, organizatorul competiţiei.

SURSA: http://www.monitorulexpres.ro

Am placerea sa va anunt organizarea celei de-a patra editii a Cupei Rotary Club Brasov la tenis de camp, concurs adresat amatorilor.
Concursul  are ca scop principal strangerea de fonduri pentru organizarea in colaborare cu Tenis Club Olimpia a unor cursuri de tenis pentru copii din familii cu venituri reduse.
Incercam astfel sa oferim unor copii mai putin privilegiati sansa de a se afirma intr-un sport rezervat de obicei doar celor care provin din familii cu venituri mari.
Concursul va avea urmatoarele categorii:
– masculin: +30, +45 si +60
– feminin: open
– dublu open (amatori)
– dublu gold (1 amator + 1 instructor/fost jucator)

Turneul se va juca vineri, sambata si duminica (6-8 mai 2011) dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi (setul decisiv va fi un tie-break pana la 9, cu exceptia finalelor unde se va juca un set normal).
In premiera la Cupa Rotary Club Brasov vom avea si un tablou de consolare, astfel incat fiecare jucator sa dispute minim doua partide.
Capii de serie vor fi stabiliti in functie de punctele acumulate in anii trecuti.
Mingea turneului: Dunlop Fort.

Inscrierile se vor face prin email sau telefon pana la data de 4 mai 2011. Sedinta tehnica si tragerea la sorti vor avea loc joi, 5 mai, orele 17.00.
Donatia minima pentru inscrieri: 150 lei/persoana pentru concursul de simplu si 70 lei/persoana pentru concursul de dublu.

Pentru a oferi si reprezentantilor media sansa de a fi parte din acest turneu, vom oferi cate un wild-card (posibilitatea de a va inscrie in concurs fara a face o donatie) fiecarui suport media din Brasov. Va asteptam pe cat mai multi dintre dumneavoastra. La fel ca si in anii trecuti vom oferi premii interesante, insa cei mai mari beneficiari ai turneului speram sa fie copiii care din vara vor avea sansa sa invete tenis pe arena pe care au jucat de-a lungul timpului mai toti marii tenismeni romani.

Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie, atat prin mail cat si telefonic (0722.223063). V-as fi foarte recunoscator daca ati putea sa ne sprijiniti sa promovam acest turneu in zilele urmatoare pentru a avea cat mai multi inscrisi, fiind astfel in masura sa acordam cat mai multe sanse unor viitori jucatori de tenis brasoveni.

SURSA: http://www.stiribrasov.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…