La Cabana Vânătorilor din Predeal s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică concursul regional „Cupa Valea Prahovei în arta culinară”. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Predeal. 20 de echipe formate din cei mai mari maeştri din arta culinară  au impresionat juriul cu preparatele apetisante. Marele premiu, Cupa Valea Prahovei a fost câştigată de echipa Hotel Rozmarin din Predeal, condusă de Petre Mândru. Sergiana, Aro Palace şi Cofetăria Saray din Braşov au câştigat medalii de aur, iar Restaurant Prato din Braşov şi echipa Rîşnov a restaurantului New York din Sibiu au câştigat medalii de argint. Restaurant Cautis din Azuga, Restaurantul Self din Bucureşti şi Şcoala Bella Italia din Brăila au obţinut medalii de bronz. Câştigătorul va participa la finala concursului, ce se va desfăşura în toamnă la Bucureşti. După jurizare, expoziţia produselor culinare a putut fi admirată şi de publicul larg. Banii proveniţi din vânzarea unor produse vor fi donaţi pentru ajutorarea colegilor din Asociaţia Bucătarilor şi Cofetarilor din Japonia. În paralel cu competiţia de artă culinară, a fost oragnizat un concurs de cross şi ciclism stradal pentru copii cu vârste între 10 şi 17 ani.

httpv://www.youtube.com/watch?v=VHxeJmrsfgU

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Stelian PLATON – Iluzii și cuvinte (poeme)

AȘ VREA SĂ MĂ ÎNTORC – Catargul meu pustiu și-a falțuit lumina Bizar dansând împleti…