Home Breaking News Stiri Brasov Dascălii au fost premiaţi de Fundaţia „Îngeraşul meu”

Dascălii au fost premiaţi de Fundaţia „Îngeraşul meu”

15 min read
0
0
399

Peste 300 de dascăli din judeţul Braşov au luat parte sâmbătă la Gala „Trofeul dascălilor”, organizată de Fundaţia „Îngeraşul meu”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean. În concurs s-au înscris 60 de participanţi din tot judeţul, rămânând în finală doar 25 dintre ei.

Gala a cuprins un regal de evenimente artistice, multe dintre ele emoţionante, nu de puţine ori dascălii fiind impresionaţi până la lacrimi de spectacol. Din spectacol nu puteau lipsi nici simbolurile fundaţiei, îngeraşii, câţiva copii purtând superbe costume de arhangheli.

În final, câştigătoare a fost desemnată învăţătoarea Angela Boboia, de la Şcoala Generală Dăişoara, cu proiectul „Tradiţii dăişorene în miniatură”.  Directoarea fundaţiei, Adriana Racu ne-a declarat că :„Evenimentul a fost un real succes, dascălii braşoveni fiind foarte încântaţi că cineva s-a gândit la ei şi că s-a pregătit o adevărată gală. Au fost foarte surprinşi de tot ce s-a pregătit pentru ei, iar câştigătorii au fost impresionaţi de multitudinea premiilor”.

SURSA: http://www.mytex.ro

Inspector general: Agache Dorel
Inspector pentru proiecte şi programe: Cioceanu  Silviana
Inspector  înv. preşcolar: Necula Gabriela
Inspector  înv. primar: Zugravu Mihaela
INIŢIATOR ŞI COORDONATOR:    Director,  Racu Adriana

RESPONSBILI PROIECT:

 

 • Prof. Cucu Ramona
 • Prof. Dărăbăneanu Raluca
 • Ed. Dumitru Adriana
 • Inst. Mateșan Ildiko – Eva
 • Inst. Măciucă Ionela
 • Prof. Munteanu Liliana
 • Prof. Nahoi Monica
 • Ed. Nistor Anca – Elena
 • Ed.Pascu Andreea
 • Prof. Păunescu Anemona
 • Prof. Popescu Roxana
 • Înv. Zirină Marilena
REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
Concursul este organizat şi desfăşurat de Fundatia „Îngerasul Meu“ Brasov (denumită în continuare „Organizator“), înscrisă în Registrul Special al Asociaţiilor şi Fundaţiilor nr. 6/02.12.2008, Cod de Înregistrare Fiscală (C.I.F.): 24889246, cu sediul în Brasov, Bld. 15 Noiembrie Nr. 68.
Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial“). Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public prin vizitarea site-ului www.FundatiaIngerasulMeu.ro și http://fundatia-ingerasul-meu.blogspot.com
SECŢIUNEA 2. ZONA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat şi se desfăşoară în judeţul Braşov.
SECŢIUNEA 3. TEMA CONCURSULUI
Cadrele didactice vor elabora un proiect format ppt., cuprinzând maxim 10 slide-uri, cu tema Copiii, îngeri pe pământ, prin care să prezinte un proiect educaţional desfăşurat cu copiii.
SECŢIUNEA 4. DURATA CONCURSULUI
Concursul a fost lansat în aprilie 2010 şi va dura până în martie 2011. Concursul se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Perioada de evaluare de către Comisia de evaluare va fi în perioada ianuarie 2011 – martie 2011. Cadrele didactice înscrise în concurs vor fi promovate în cadrul emisiunii „Dar din suflet“ şi „ Tortul de ciocolată“ de la Televiziunea Mix2TV, pe site-ul www.FundatiaIngerasulMeu.ro și pe blogul Fundaţiei „Îngerașul Meu“ Brașov:  http://fundatia-ingerasul-meu.blogspot.com
SECŢIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
Toţi cei care doresc să se înscrie pentru „Trofeul Dascălilor“, în perioada aprilie – decembrie 2010 vor completa o fişă de înscriere, disponibilă în cadrul fundaţiei, vor depune în format ppt un proiect pe care l-au desfăşurat cu elevii lor în decursul activităţii  la catedră şi a avut impact la nivelul şcolii sau comunitătii. În prima parte a proiectului se va realiza o scurtă prezentare a cadrului didactic, apoi se prezintă descrierea proiectului. De asemenea, se vor ataşa şi materiale realizate în cadrul proiectului care să susţină conţinutul acestuia.
În cadrul proiectului toate cadrele didactice vor beneficia de:
–        promovarea în cadrul emisiunilor TV;
–        promovarea pe site-ul Fundaţiei (poză+motivaţie);
–        oferirea unei diplome de participare;
–        expunerea proiectului în cadrul Fundaţiei;
–        apariţia în Broşura Evenimentului;
–        participarea gratuită la Carnavalul Dascălilor.
După depunerea fişei de înscriere se va semna Regulamentul Oficial al concursului.
SECŢIUNEA 6. PROCEDURA PENTRU VALIDAREA ŞI PRIMIREA PREMIILOR
Juriul (numit în continuare Comisia de Evaluare) va evalua materialele înscrise în concurs în intervalul ianuarie 2011 – martie 2011. Cadrele didactice înscrise în concurs vor fi promovate în cadrul emisiunii „Dar din suflet“. Premiul „Trofeul Dascălilor“ va fi decernat în cadrul evenimentului „Carnavalul Dascălilor“, în data de 26 martie 2011.
Toţi membrii Comisiei de Evaluare vor da şi vor semna o declaraţie pe propria răspundere prin care se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor privind desfăşurarea evaluării şi alegerea câştigătorilor până la anunţarea oficială a acestora în data de 26 martie 2011.
SECŢIUNEA 7. RESPONSABILITATE
Prin participarea la concurs, toţi participanţii şi câştigătorii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală şi exclusivă a participanţilor şi a câştigătorilor.
SECŢIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis participării tuturor dascălilor (de la învătământul prescolar până la cel liceal) cu domiciliul / reşedinţa în județul Braşov, cu excepţia membrilor Fundatiei „Îngeraşul Meu“ şi ai juriului, precum şi a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, fraţi / surori, soţ / soţie, rude). Înmânarea premiului va fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele câştigătorului, fotografiile lor și materialele produse conform cerințelor să poată fi făcute publice şi utilizate gratuit în materiale audio, foto şi video de către Organizator. Câştigătorii tuturor premiilor (Premiul III , Premiul II şi Marele Trofeu ) sunt de acord să semneze o declaraţie scrisă cu acest efect aşa cum o cere Organizatorul. În conformitate cu legislaţia în vigoare, Organizatorul este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi a participanţilor, precum şi câştigul acordat în cadrul acestui concurs. Lista participanţilor va fi afişată pe site-ulwww.FundatiaIngerasulMeu.ro şi pe blogul Fundaţiei „Îngerașul meu“: http://fundatia-ingerasul-meu.blogspot.com, în conformitate cu prevederile Secţiunii 5 a prezentului Regulament Oficial.
SECŢIUNEA 9. ACORDAREA PREMIILOR
În baza evaluării proiectelor de către Comisia de Evaluare ( numită în continuare JURIU ) se vor alege trei câştigători , reprezentând locul 3 , locul 2  şi locul I – Marele Trofeu. Căştigătorii vor primi premii din partea Fundaţiei şi a sponsorilor si se vor implica în promovarea şi derularea Ediţiei a II-a a Trofeului Dascălilor.
SECŢIUNEA 10. ÎNCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate înceta numai în cazul producerii unui eveniment ce constituie forţă majoră, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezentul concurs.
SECŢIUNEA 11. LITIGII
Eventualele litigii aparute între Organizator şi participanţii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.
SECŢIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toţi accesând site-ul www.FundatiaÎngerasulMeu.ro. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să trimiteţi un mail la  FundatiaIngerasulMeu@yahoo.comși pe http://fundatia-ingerasul-meu.blogspot.com
Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial.
CRITERII DE EVALUARE
Criteriile de evaluare propuse de Organizator sunt:
–         respectarea temei stabilite în prezentul proiect;
–         respectarea cerințelor proiectului:
a)      încadrarea în timp (aprilie 2010 – decembrie 2010);
b)      numărul de slide-uri (maxim 10 slide-uri);
c)      însoțirea proiectului cu materiale doveditoare
–         corectitudinea întocmirii portofoliului;
–         originalitatea materialului şi a prezentării;
–         impactul proiectului în comunitate.

PROGRAMUL DE ACTIVITĂŢI

I. Înscrierea concurenţilor aprilie 2010 – decembrie 2010

II. Promovarea dascălilor în cadrul emisiunilor „Dar din suflet“ şi „Tortul de ciocolată“,   Mix2 TV și acordarea unei diplome de participare ianuarie 2011 – martie 2011

III.     Promovarea pe site-ul www.FundatiaIngerasulMeu.ro şi pe blogul http://fundatia-ingerasul-meu.blogspot.com
IV.     Expunerea proiectului în cadrul Fundației „Îngerașul Meu V. Apariția în Broșura Evenimentului
VI. Perioada de evaluare a mapelor de către Comisia de Evaluare

ianuarie – martie 2011

VI. Acordarea trofeului în cadrul evenimentului „Carnavalul dascălilor“

VEZI AICI mai mult …

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…