Home Stiri Recomandate Deschizi un restaurant? Ai nevoie de pardoseli Ucrete, care indeplinesc toate cerintele din legislatie

Deschizi un restaurant? Ai nevoie de pardoseli Ucrete, care indeplinesc toate cerintele din legislatie

6 min read
0
0
583

Exista o gama speciala pentru pardoseli destinata – in mod deosebit – industriei alimentare. Este vorba de renumitele pardoseli Ucrete, cu proprietati excelente pentru mediul de lucru din HORECA.

Aceste suprafete respecta toate conditiile stricte de siguranta si igiena, respectand cerintele International Food Standards. Sunt durabile, antiderapante, usor de intretinut, rezistente, versatile – solutia ideala de care ai nevoie pentru a oferi un mediu de lucru sigur pentru angajatii tai, in conformitate cu normele in vigoare. Specialistii iti explica, in detaliu, care sunt avantajele de ordin practic si functional al acestor pardoseli.

 

Aceste pardoseli sunt deosebit de rezistente

Intr-un mediu de lucru agresiv, cauzat de expunerea in mod prelungit la schimbari majore de temperatura, umiditate ridicata si condens, pardoselile trebuie – in mod obligatoriu – sa aiba caracteristici speciale. Pardoselile Ucrete se remarca prin rezistenta deosebita pe care o au la socurile termice, mecanice si chimice. Asigura o baza de lucru extrem de sigura, nu se deterioreaza la actiunea aburilor si a substantelor chimice dintr-un spectru extins, fac fata cu brio acizilor organicilor si solventilor care degradeaza alte tipuri de pardoseli. Aceste suprafete pot fi folosite chiar si 30 de ani in conditii agresive de lucru, fara probleme.

 

Pardoselile Ucrete asigura un grad ridicat de igiena

Standardele ridicate de igiena, in conformitate cu legislatia din acest domeniu, pot fi respectate intocmai, folosind pardoselile Ucrete. Acestea nu prezinta miros, nu contamineaza si pot fi curatate la fel de bine ca si otelul inoxidabil. Suprafetele nu favorizeaza dezvoltarea biologica, motiv pentru care sunt recunoscute in domeniul alimentar si extrem de folosite. Cerintele avansate de igiena sunt bifate cu brio cu ajutorul acestor pardoseli, special dedicate industriei alimentare. Nu exista competitor din acest punct de vedere.

 

Au proprietati anti-derapante: sunt pardoseli sigure

Un mediu de lucru sigur pentru angajati este o prioritate in orice moment. Gradul ridicat de siguranta este asigurat prin pardoselile Ucrete, care nu favorizeaza instalarea condensului si au proprietati anti-derapante. Grosimea acestor suprafete poate sa varieze, de la 9 mm pana la 12 mm, in functie de gradul de rezistenta dorit. O optiune perfecta pentru orice tip de bucatarii industriale, cantine, distilerii, spatii pentru imbutelierea apei, spatii de procesare a carnurilor, de productie si preparare sunt aceste pardoseli.

 

Au  o lunga durata de viata: investeste in pardoseli durabile

Pardoselile de acest tip au o foarte lunga durata de viata, in ciuda conditiilor agresive la care sunt expuse in mod permanent. Se comporta excelent la actiunea socurilor mecanice, la impactul substantelor chimice si la alte evenimente care degradeaza rapid orice alt tip de pardoseli. Pardoselile profesionale Ucrete fac fata cu brio acizilor puternici, grasimilor, uleiurilor, solventilor si temperaturilor ridicate. Rezista la socurile termice extreme, un avantaj incontesabil pe care nu il ofera niciun alt tip de suprafete disponibile pe piata.

Pardoseliindustriale.ro, experti in pardoseli poliuretanice, Ucrete, decorative si nu numai

Experienta indelungata pe care o au specialistii de la Pardoseliindustriale.ro iti garanteaza nivelul ridicat de calitate pe care il ofera la fiecare lucrare. Sunt experti in pardoseli poliuretanice pe care merita sa le alegi, pardoseli profesionale Ucrete, pardoseli decorative, epoxidice, elicopterizate, antistatice si nu numai.

Au un portofoliu extins de clienti, dar si o atentie deosebita pentru fiecare dintre ei in parte. Au implementat pardoseli profesionale Ucrete la Fabrica de Napolitane ALKA, Fabrica de Bere Sibiu, Abatorul de Transare PERIS, Fabrica de Pui LA PROVINCIA, dar si in depozitele de transare carne de la ANTEFRIG. Vrei sa lucrezi cu cei mai buni?

Ei sunt!

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…