Home Stiri Recomandate Descopera cum sa elimini eficient buruienile perene si anuale!

Descopera cum sa elimini eficient buruienile perene si anuale!

6 min read
0
0
102

Cauti o solutie eficienta, prin care sa elimini buruienile perene si anuale, care iti dauneaza culturilor?

Incearca Pantera erbicid sau alte tipuri de produse din categoria erbicidelor, pentru a reduce din efortul pe care il depui pentru cresterea plantelor dorite! Aceasta este o varianta extrem de practica, pe care trebuie sa o iei in considerare. Descopera din randurile de mai jos tot ce trebuie sa stii despre tratamentul erbicidal, iar astfel vei obtine recolte mult mai bogate si mai sanatoase!

Pantera erbicid – ce trebuie sa stii despre acest produs?

Potrivit pentru combaterea erbicidelor anuale si perene, erbicidul Pantera este absorbit de catre frunzele gramineelor, translocandu-se apoi in intreaga planta. Substanta activa din componenta erbicidului se acumuleaza in punctele de crestere, blocand astfel sinteza normala a lipidelor, pana cand plantele se usuca si mor.

Rezultatele finale apar dupa aproximativ 14 – 21 de zile din momentul in care aplici erbicidul, cu mentiunea ca performantele tratamentului nu sunt afectate de ploi daca acestea survin dupa ce plantele se usuca. Mai mult, trebuie sa ai in vedere faptul ca produsul este compatibil cu majoritatea insecticidelor si a fungicidelor.

Cand este recomandat sa aplici tratamentul erbicidal?

In ceea ce priveste momentul oportun pentru aplicarea erbicidului, trebuie sa stii ca te poti ocupa de el:

  • preemergent – inainte de insamantare, atunci cand buruienile incep sa rasara;
  • postemergent – dupa recoltare.

Indiferent daca alegi sa aplici eribicidul inainte de insamnatare sau dupa recoltare, ai grija sa alegi o zi in care nu ploua. De ce? Substanta activa din componenta erbicidului nu trebuie sa fie ,,spalata” de ploaie.

Tipuri de erbicide

Un alt element important, pe care trebuie sa il iei in considerare este referitor la faptul ca erbicidele se impart in mai multe categorii, in functie de modul in care actioneaza. De exemplu, poti sa investesti in:

  • erbicide totale – actioneaza asupra tuturor plantelor cu care intra in contact, motiv pentru care trebuie sa fii atent atunci cand le folosesti;
  • erbicide selective – actioneaza selectiv, doar asupra anumitor tipuri de plante.

Indiferent daca alegi sa folosesti erbicid total sau selectiv, trebuie sa citesti intotdeauna descrierea produselor. In acest fel, vei descoperi cum sa diluezi substanta activa cu apa si care este cantitatea din fiecare lichid pe care trebuie sa o folosesti.

Care sunt beneficiile de care te bucuri cand folosesti erbicid?

Nu in ultimul rand, trebuie sa iei in considerare si avantajele de care ai parte atunci cand investesti intr-un erbicid bun:

  • il aplici usor, indiferent de cat de mare este terenul de care dispui;
  • elimini eficient buruienile perene si anuale;
  • oferi culturilor tale posibilitatea de a se dezvolta armonios;
  • iti cresti productia;
  • reduci din munca pe care o depui pentru intretinerea terenului.

Alege cu atentie erbicidul pe care sa il folosesti, iar apoi aplica-l in functie de indicatiile de pe ambalaj – doar astfel vei obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp!

De la RegalFermierul.ro poti comanda o gama larga de produse de calitate. De la cel mai bun erbicid floarea soarelui, pana la solutiile speciale pentru culturile de cartofi sau de rosii, pe toate le ai la dispozitie online! Ai grija la felul in care aplici solutia, iar astfel ai certitudinea ca rezultatele pe care le obtii sunt cele dorite!

Date de contact:

E-mail: contact@regalfermierul.ro

Telefon: 0769493825 / 0336 802 328

 

 

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…