Home Despre cel mai asteptat film romanesc al anului, “Aurora”, la “Lumea Pro Cinema”

Despre cel mai asteptat film romanesc al anului, “Aurora”, la “Lumea Pro Cinema”

3 min read
0
0
227

In editia din 20 martie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 16:30, telespectatorii Pro Cinema sint invitati la premiera filmului “Aurora”, cea mai asteptata productie romaneasca a anului.

Clara Voda, Valeria Seciu, Luminita Gheorghiu, Gelu Colceag, Catrinel Dumitrescu si Vali Popescu se regasesc in distributia acestei pelicule regizate de Cristi Puiu, care este si protagonistul filmului.

“Aurora”, care a avut premiera la Cinema Pro saptamina trecuta, este un thriller care il are in prim-plan pe Viorel, un  barbat divortat de 42 de ani. Povestea descrie minutios transformarea sa dintr-un personaj frustrat si izolat, intr-un criminal fara regrete.


Vezi mai multe din Cinema, movie trailers pe 220.ro

“O provocare pentru spectatori”, asa isi descrie Cristi Puiu filmul in interviul pe care telespectatorii il pot urmari la “Lumea Pro Cinema”. Tot atunci vor fi transmise imagini de la premiera acestui thriller, dar si interviuri cu actorii din distributie.

Aurora începe povestea într-un apartament de bloc în a cărui bucătărie un bărbat şi o femeie discută despre bunica Scufiţei Roşii, având grijă să n-o trezească pe fetiţa care doarme în camera alăturată.

Remorcile abandonate pe terenul viran – aflat între casele de la marginea oraşului – din spatele cărora bărbatul pândeşte ceea ce pare a fi o familie.

Oraşul pe care îl traversează acelaşi bărbat, după ce a recuperat cele două percutoare artizanale necesare armei de vânătoare pe care o are acasă.

Bărbatul are 42 de ani, se numeşte Viorel (Cristi Puiu) şi, stăpânit de gânduri incerte, traversează oraşul de la un capăt la altul, către un obiectiv numai de el cunoscut.

SURSA: http://www.radardemedia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…