Home Diva’s Rally, Bucuresti – Azuga

Diva’s Rally, Bucuresti – Azuga

2 min read
0
0
573

Dana Rogoz a batut-o pe Mihaela Radulescu

Afla motivul pentru care doua dintre cele mai frumoase femei din Romania, Mihaela Radulescu si Dana Rogoz, s-au batut.

Pentru ca este inca luna martie, luna dedicata doamnelor si domnisoarelor, ieri a avut loc un concurs dedicat femeilor din showbiz-ul romanesc. Este vorba despre un raliu la care au participat 11 echipe formate din cate o vedeta feminina si o jurnalista.

Raliul s-a desfasurat pe distanta Bucuresti-Azuga, iar premiul pus la bataie a fost o vacanta la Roma. In ciuda faptului ca pe blogul ei scria ca nu a depasit limita Ploiestului cu masinuta ei, Dana Rogoz a fost fericita castigatoare.

Frumoasa actrita a concurat alaturi de Georgiana Mitroi, redactor la onemagazine.ro, reusind astfel sa le invinga pe Laura Cosoi, Andreea Patrascu si Mihaela Radulescu.

Pe locurile doi si trei s-au clasat Laura Cosoi, respectiv Mihaela Radulescu, venita special din Monte Carlo si bucurandu-se de sustinerea iubitului ei Dani Otil.

“A fost o super-experienta! Cred ca am castigat si pentru ca am avut noroc. Cel mai mult mi-a placut proba de 200 m pe care trebuia sa o parcurgem in 60 de secunde“, a declarat Dana Rogoz.

SURSA: http://www.showbiz.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…