Home Diva’s Rally, Bucuresti – Azuga

Diva’s Rally, Bucuresti – Azuga

2 min read
0
0
511

Dana Rogoz a batut-o pe Mihaela Radulescu

Afla motivul pentru care doua dintre cele mai frumoase femei din Romania, Mihaela Radulescu si Dana Rogoz, s-au batut.

Pentru ca este inca luna martie, luna dedicata doamnelor si domnisoarelor, ieri a avut loc un concurs dedicat femeilor din showbiz-ul romanesc. Este vorba despre un raliu la care au participat 11 echipe formate din cate o vedeta feminina si o jurnalista.

Raliul s-a desfasurat pe distanta Bucuresti-Azuga, iar premiul pus la bataie a fost o vacanta la Roma. In ciuda faptului ca pe blogul ei scria ca nu a depasit limita Ploiestului cu masinuta ei, Dana Rogoz a fost fericita castigatoare.

Frumoasa actrita a concurat alaturi de Georgiana Mitroi, redactor la onemagazine.ro, reusind astfel sa le invinga pe Laura Cosoi, Andreea Patrascu si Mihaela Radulescu.

Pe locurile doi si trei s-au clasat Laura Cosoi, respectiv Mihaela Radulescu, venita special din Monte Carlo si bucurandu-se de sustinerea iubitului ei Dani Otil.

“A fost o super-experienta! Cred ca am castigat si pentru ca am avut noroc. Cel mai mult mi-a placut proba de 200 m pe care trebuia sa o parcurgem in 60 de secunde“, a declarat Dana Rogoz.

SURSA: http://www.showbiz.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…