Home Doripesco vă invită la cupa „Soţ & Soţie” la pescuit

Doripesco vă invită la cupa „Soţ & Soţie” la pescuit

2 min read
0
0
418

Doripesco vă invită să participaţi duminică, 10 octombrie 2010 începând cu ora 14.00, la Cupa „Soţ & Soţie”, ediţia I ce are loc pe balta 4 a complexului piscicol de la Vadu Roşu.

Cupa „Soţ & Soţie” este organizată pentru prima dată anul acesta. În cadrul competiţiei, 25 de cupluri din Braşov, Sibiu, Covasna, Dâmboviţa, Bucureşti şi Alba se vor întrece pentru locul I şi premiile oferite de Doripesco şi sponsori.

Scopul principal al cupei este de a oferi o zi de relaxare şi distracţie în cuplu, intrând în spiritul competiţional insuflat de Doripesco.

Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider naţional în organizarea de competiţii de pescuit sportiv. Baza piscicolă de la Vadu Roşu oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv profesionist (catch and release). În anul 2009, pe balta numărul 4 de la Vadu Roşu s-a înregistrat şi recordul naţional de 18.532 kg peşte prinse de 21 de echipe, în 96 de ore. (Locul I pescuind 1.549,24 kg/96 de ore).

SURSA: http://prinbrasov.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …