Home EcoMarathon – alergare pe munte, maraton montan

EcoMarathon – alergare pe munte, maraton montan

1 min read
0
0
354

Centrul de Ecologie Montana in colaborare cu Primaria Moieciu va invita in data de 7 Mai 2011 in Moieciu de Sus la cea de-a doua editie a concursului de alergare montana EcoMarathon.

In cadrul acestui eveniment vor avea loc 3 curse distincte:
Cross 14 km, Marathon 42 de km, start comun pentru ambele curse pe traseul al carui contur format din 3 bucle distincte, reprezinta Trifoiul EcoMarathon.

“O cursa destinata copiilor EcoKids cu start sambata ora 16:00 iar la cursa destinata copiilor care va avea loc sambata dupamiaza la ora 16:00 in Centru Moieciu de Sus ne asteptam sa participe aproximativ 200 de copii.” mai povesteste Cornelia David, coordonatoarea maratonului si participanta ea insasi.

Mai multe detalii in atasament sau pe site-ul concursului. Vor lua startul 700 de concurenti la aceste doua curse. iar la cursa destinata copiilor care va avea loc sambata dupamiaza la ora 16:00 in Centru Moieciu de Sus ne asteptam sa participe aproximativ 200 de copii.

“Va asteptam sa luati parte la acest eveniment si sa redescoperiti si promova frumusetile de la poalele muntilor Bucegi si Leaota.”
Echipa EcoMarathon

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …