Home Eveniment caritabil “Strangem bani pentru rechizite”

Eveniment caritabil “Strangem bani pentru rechizite”

2 min read
0
0
192

Evenimentului “Strangem bani pentru rechizite” ii are in centru pe cei 300 de copiii aflati in grija Ascociatiei Pro Vita. Organizatia non-profit se sustine financiar, in mare parte, prin donatii si din ajutorul primit de la stat, de aproximativ 30 de lei pe luna pentru un copil. Banii stransi atat din biletele de intrare cat si din vanzarea obiectelor, vor fi donati pentru cumpararea de rechizite copiilor care vor pasi in noul an scolar.

Evenimentul va avea loc la Casa Latina din Bucuresti, pe 2 septembrie, de la ora 19.00.

Pe scena se vor alatura acestei cauze Tavi Colen Band & Emilia, Claudia Ghitulescu, Wladimir Pesantez Band, Adi Cristescu Band si Trupa Cabaret. In acelasi timp, va avea loc si o expozitie cu vanzare in cadrul careia cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze icoane sfintite si obiecte facute chiar de copii din centrul de plasament.

Accesul  la evenimentul “Strangem bani pentru rechizite” se va face in baza unui bilet care poate fi achizitionat in seara evenimentului la pretul de 50 lei. Banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati integral Asociatiei Pro Vita. Evenimentul va fi prezentat de Ilinca Vandici.

Asociatia Pro-Vita, cu sediul in Valenii de Munte, ale carei principale obiective sunt: derularea de programe de asistenta sociala adresate copiilor abandonati si tinerelor mame singure; salvarea de la disparitie, recuperarea fizica si psihica, reintegrarea copiilor strazii sau a celor abandonati in spitale; sprijinul pentru integrarea in viata comunitatii a tinerilor de peste 18 ani nevoiti sa paraseasca orfelinatele; lupta impotriva avortului in conformitate cu principiile crestin-ortodoxe.

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…