Sala George Enescu găzduieşte expoziţia de pictură a lui Pavel Guţu, care va putea fi vizitată până la sfârşitul lunii martie, se pregăteşte aniversarea marele poet Grigore Vieru, iar copiii de la cercul de pictură au început confecţionarea de mărţişoare şi felicitări, care vor fi organizate într-o expoziţie pe 1 martie.

„În perioada aceasta am pregătit o expoziţie de pictură a unui artist din Chişinău, Pavel Guţu, care va ţine o lună, de asemenea pregătim cu copiii felicitări şi mărţişoare pentru mame. Tot în această perioadă pregătim un spectacol pentru mame, cu ocazia zilei de 1 martie, în care copiii de la cursul de muzică vor arăta ce au învăţat, dar şi un concurs de şah şi table pentru seniori, iar pe 14 februarie îl vom aniversa pe marele poet Grigore Vieru”, a declarat directoarea Centrului Cultural „Carmen Sylva”, Anca Hogea.

Reprezentanţii instituţiei de cultură îi aşteaptă pe sinăieni la evenimentele organizate în această perioadă, dar şi la Clubul Seniorilor, unde pensionarii pot petrece timpul liber într-un mod plăcut alături de cei de vârsta lor.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…