Home Expoziţia figurilor de ceară, la Sinaia – VIDEO

Expoziţia figurilor de ceară, la Sinaia – VIDEO

2 min read
0
0
329

Vă doriţi să faceţi o fotografie împreună cu Cleopatra sau Johnny Deep? Acum se poate, dacă ajungeţi până pe  30 august la Sinaia.  La  Muzeul Rezervaţiei Naturale Bucegi din staţiune  poate fi vizitată o Expoziţie a Figurilor de Ceară, care prezintă 22 de personaje istorice şi culturale, înfăţişate în mărime naturală şi în ipostaze caracteristice.

În această perioadă, Muzeul Rezervaţiei Naturale Bucegi găzduieşte o expoziţie inedită de figuri de ceară. Putin, Einstein, Medvedev, Salvador Dali, Cleopatra dar şi Johnny Deep sunt prezenţi la Sinaia şi aşteaptă să-i vizitati. Expoziţia este organizată de Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Ploieşti, în colaborare cu o echipă de la Chişinău.

Piesele aparţin Muzeului Figurilor de Ceară din Sankt Petersburg. Expoziţia poate fi vizitată zilnic, de marţi până duminică, în intervalul orar 9.00 – 19.00 Preţul unui bilet este de 4 lei pentru copii, studenţi şi bătrânii sau grupurile de minim zece persoane si de 5 lei pentru adulţi.

httpv://www.youtube.com/watch?v=m_dMYzdj-pE

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cizmele peste genunchi – Aliatul de nadejde pentru orice femeie! Iata cele mai bune sfaturi pentru a alcatui tinute armonioase!

Cizmele peste genunchi sunt esentiale pentru orice femeie, fiind un articol reprezentativ …