Home Expoziţie de sculptură la Centrul Cultural „Carmen Sylva”

Expoziţie de sculptură la Centrul Cultural „Carmen Sylva”

2 min read
0
0
402

Centrul Cultural „Carmen Sylva” găzduieşte, în această perioadă, două expoziţii cu vânzare.

În Sala George Enescu a Centrului Cultural „Carmen Sylva” din stațiunea Sinaia sunt expuse lucrările de pictură ale profesorului Tănase Mocănescu, iar în holul central, din 3 august, se află sculpturile Ştefaniei Stroe. Toate cele 14 lucrări ale artistei, realizate din lemn şi lemn în combinaţie cu bronz, sunt inspirate din universul copilăriei.

Directorul Centrului Cultural „Carmen Sylva”, Anca Hogea, îi invită pe toţi iubitorii de artă să treacă pragul instituţiei pe care o conduce, pentru că nu vor regreta. ”Centrul Cultural are două expoziţii în desfăşurare în această perioadă. Expoziţia de pictură a domnului Tănase Mocănescu şi expoziţia de sculptură în lemn a Ştefaniei Stroe. Ne bucurăm că doamna Stroe a ales să expună la noi, pentru că a mai făcut-o şi în alte locuri foarte importante. Din câte am înţeles, sculpturile sunt inspirate de către copiii domniei sale şi invităm pe toată lumea să vină să viziteze expoziţiile noastre”, a spus Anca Hogea.

Ştefania Stroe s-a născut la Câmpina în 1977 şi este profesor de Educaţie Vizuală la Liceul teoretic “Aurel Vlaicu” din Breaza. Din anul 2004, a participat la numeroase expoziţii de grup, iar prima expoziţie personală de sculptură a avut-o anul acesta în oraşul natal.

C. B.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…