Home Festivalul “Sinaia Forever”, ultima zi

Festivalul “Sinaia Forever”, ultima zi

2 min read
0
0
311

Cea de-a XVII-a editie a Festivalului “Sinaia Forever” a inceput vineri in statiunea montana de pe Valea Prahovei si se va incheia astazi. Organizatorii au estimat ca numarul participantilor de la aceasta editie a festivalului “Sinaia Forever” il va depasi pe cel din anii trecuti, cand peste 50.000 de persoane au luat parte la eveniment.

Tema actualei editii a festivalului “Sinaia Forever” este Lectii de ski, primarul statiunii, Vlad Oprea, declarand ca se doreste ca aceasta actiune sa reprezinte o “avanpremiera” a sezonului de schi care urmeaza.

Pe Bulevardul Carol I, principala artera care traverseaza Sinaia, cadrul imaginar creat a fost acela al unei partii de schi, fiind simulata chiar si o telegondola, turistii putand parcurge trei lecţii de schi: incepător, mediu si avansat.

In fiecare zi a festivalului, pe strada Octavian Goga, turistii prezenti la Sinaia pot vizita un targ la care expun peste 120 de mestesugari. Duminica, de la ora 13.00, vor avea loc mai multe concerte sustinute de Ansamblul Calabreaza, Grupul de copii al Asociatiei Homorod, Adriana Deas, Ansamblul Clubului elevilor Comarnic si Ansamblul Perinita. Tot astazi, de la ora 17.00, va incepe Ceremonia de inchidere a Festivalului “Sinaia Forever – Lectii de Ski” 2010 – mansa finala.

Pe intreaga perioada de organizare si desfasurare a festivalului “Sinaia Forever”, accesul autoturismelor pe Bulevardul Carol I a fost interzis, iar circulatia s-a desfasurat doar pe varianta DN 1.

Pe Bulevardul Carol I din Sinaia, circulatia este inchisa pana luni, 27 septembrie, ora 6.00, iar pe strada Octavian Goga circulatia va fi inchisa pana duminică, 26 septembrie, ora 24.00.

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…