Home Stiri Recomandate Festivalul “Zilele orasului Comarnic”, editia a V-a 2011

Festivalul “Zilele orasului Comarnic”, editia a V-a 2011

3 min read
0
0
395

Primaria orasului Comarnic si Consiliul Local Comarnic organizeaza in perioada 15-16 octombrie 2011, editia a V-a a Festivalului “Zilele orasului Comarnic”.

Anul trecut Deschiderea oficiala a avut loc loc vineri, 8 octombrie, la ora 16, si a inceput cu o parada a portului popular, prezentata de catre prescolarii si scolarii din orasul Comarnic, care au sustinut si un program artistic si au participat la concursul “Cel mai autentic costum popular”.
In cele trei zile de festival, locuitorii orasului Comarnic au participat la diverse evenimente, concerte in aer liber de muzica pop, rock, spectacole folclorice, piese de teatru pentru cei mici si concursuri in diverse locatii din oras. Au fost prezente ansambluri de dansuri populare ale orasului Comarnic, dar si din orasele invecinate. Publicul prezent la sarbatoarea orasului a fost provocat la un concurs interactiv cu tema “Comarnicul, de la prima atestare documentara pana in zilele noastre“, precum si la diverse concursuri sportive.
Ziua de sambata, 9 octombrie a fost dedicata familiilor din oras care au implinit peste 50 de ani de casatorie si care s-au intalnit cu primarul orasului, Dorian Botoaca, la Casa de Cultura din localitate, unde a fost oficiata, simbolic, cununia acestora. Seara de sambata a fost dedicata studentilor din oras care au participata la diverse activitati si concursuri organizate la Casa de Cultura. Tot in seara de sambata sunt au sustinut spectacole de exceptie Directia 5, Bordo, De La Vegas, DJ Project, Replika, Krishna si Rukmini.
Seara de duminica a festivalului a fost consacrata muzicii populare. Pe scena festivalului au mai evoluat artisti de marca ai muzicii populare romanesti, printre care: Fuego, Aurel Tamas, Cornelia si Lupu Rednic, Traian Ilea, Adriana Antoni, Carmen Serban, Nicu Paleru.

Va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de acest eveniment si anul acesta !

VOM REVENI CU DETALII SI PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTULUI “Zilele orasului Comarnic” 2011

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…