Home Grădiniţa „George Enescu” creste …

Grădiniţa „George Enescu” creste …

3 min read
0
0
388

80 de preşcolari vor învăţa din iarnă într-o clădire nouă şi modernă

40 de locuri pentru program prelungit şi încă 40 pentru program normal

VLAD OPREA: „Sunt foarte mulţi care, din păcate, deşi sunt din Sinaia, în loc să sprijine oraşul, ne-au împiedicat în realizarea acestei grădiniţe.”

Grădiniţa „George Enescu” din Sinaia prinde contur. Lucrările au avansat foare mult, iar în prezent se lucrează de zor la acoperiş şi la interior. Aici, săptămâna viitoare ar trebui să înceapă şcoala 80 de preşcolari, în patru grupe. Deşi construcţia nu va fi gata până atunci, Vlad Oprea speră ca până la sfârşitul anului grădiniţa să funcţioneze.

Gradinita George Enescu SinaiaNoua instituţie de învăţământ va rezolva problema lipsei locurilor în grădiniţele din Sinaia. Aici vor fi create 40 de locuri pentru program prelungit şi încă 40 la program normal. Până când noua clădire va fi gata, în Şcoala „George Enescu” vor funcţiona două clase de preşcolari. „În perioada pe care o parcurgem acum, o grădiniţă este mare lucru. Nu cred că va fi gata până pe 15 septembrie. Au fost mai multe probleme legate de avize. Sunt foarte mulţi care, din păcate, deşi sunt din Sinaia, în loc să sprijine oraşul, ne-au împiedicat în realizarea acestei grădiniţe. Ne-au trimis controale de la mediu, de la Inspecţia de Stat în Construcţii. Va fi gata totuşi anul acesta. De aceea sunt prezent pe şantier de câte ori pot, vorbesc cu constructorul şi urmăresc stadiul lucrărilor“, a spus Vlad Oprea.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…